Η Κατερίνα Ανδρέου με την χορογραφία της A kind of fierce στο Φεστιβάλ Αθηνών

Μαρία Τζωρτζάκη

Η Ελληνίδα χορογράφος που ζει στο Παρίσι γυροφέρνει την ιδέα της τόλμης μέσα από τις περίτεχνες χορευτικές της κινήσεις στην κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση της χρονιάς στην Πειραιώς 260.

CINEMA

Cinema

Ένα αξέχαστο Bachelor από σήμερα στους κινηματογράφους

Τατιάνα Τζινιώλη

Μπορεί ένα party “από τα παλιά” να επηρεάσει την ροή ενός επερχόμενου γάμου; Σαφώς και μπορεί! Θα το αφήσουν, όμως, οι άμεσοι εμπλεκόμενοι να συμβεί; Ένα bachelor που πήγε πολύ, πολύ λάθος, μας περιμένει από την 1η Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

TV SERIES

TV Series

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική

Music Vibes, ο ήχος των Νοτίων

Μικαέλα Θεοφίλου

Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη, σημαντική κοσμική ή ιδιωτική εκδήλωση, κοινωνικό γεγονός όπως γάμος ή βάφτιση που να μην έχει την σφραγίδα των ειδικών. Δηλαδή VIP υπηρεσίες συμβουλευτικής, σχεδιασμού, μουσικής κι οπτικοακουστικής κάλυψης για κάθε event από τους ανθρώπους της Μusic Vibes.

GAMING

Gaming

Στο κελί 33 δίνουν και παίρνουν τα επιτραπέζια

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Το Κελί, ένα Gaming Group στα Νότια, βρίσκεται σε ένα δρομάκι στον αριθμό 33 και οι "τρόφιμοί" του, κάθε Σάββατο επιστρέφουν με τη θέλησή τους για να παίξουν δωρεάν, κάποιο από τα εκατοντάδες επιτραπέζια παιχνίδια του. 

ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑ

Ξεφύλλισμα

Παγκόσμια πρωτεύουσα βιβλίου η Αθήνα για το 2018

Τατιάνα Τζινιώλη

Οι πόλεις που χαρακτηρίζονται Παγκόσμιες Πρωτεύουσες Βιβλίου από την UNESCO δεσμεύονται να προωθήσουν το βιβλίο και την ανάγνωση και να οργανώσουν δραστηριότητες καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους που ξεκινά μετά την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων, στις 23 Απριλίου.