Abakos, το steakhouse που κάνει τους άντρες να δακρύζουν από χαρά

Δημήτρης Κουπριτζιώτης

Μία από τις μεγάλες χαρές κάθε άντρα είναι να σκάει στο φαΐ τρώγοντας λαχταριστό, καλοψημένο κρέας. Εμείς αποφασίσαμε να έρθουμε αντιμέτωποι με μερικά από τα πιο δελεαστικά πιάτα του Άμπακου στον Πειραιά. Δεν ξέρω με σιγουριά αν βγήκαμε νικητές.

 

Ο γύρος της Μεσογείου στο μενού του Blends

Μαργαρίτα Γραμματικού

Η ομάδα της πιο νέας προσθήκης στην καρδιά της Γλυφάδας, Blends πως έχει καταφέρει μέσα σε τόσο λίγο διάστημα να εξασφαλίσει την επιτυχία. Ο chef Κωνσταντίνος Λόλας και ο sommelier Αλέξανδρος Παπαδόπουλος μιλούν στο Nou-Pou.gr για το πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζεις το κρασί με το πιάτο σου αλλά και απολαμβάνεις κάθε μια από τις αισθήσεις σου.