ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Εστιατόρια

Τα Νότια γιορτάζουν τη Γαλλική "γαστρονομική" Επανάσταση

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Η Γαλλική κουζίνα γιορτάζει και μας προσκαλεί να γευτούμε τις γαστριμαργικές δημιουργίες των σεφ ογδοντατριών εστιατορίων. Πέντε εστιατόρια στα Νότια την Τετάρτη 21 Μαρτίου θα μας πουν "bonsoir" κι εμείς φεύγοντας είναι σίγουρο πως θα τους πούμε "mille merci". 

PASTA & PIZZA

Pasta & Pizza

Τα 15 ιταλικά εστιατόρια της Γλυφάδας που έχουν αναγάγει τα ζυμαρικά σε έργα τέχνης

Μυρτώ Γεωργάκη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών (25/10/2017) συγκεντρώσαμε 15 ιταλικά εστιατόρια της Γλυφάδας που επισκεπτόμαστε κάθε φορά που θέλουμε να έρθουμε λίγο πιο κοντά στην γαστρονομία της Ιταλίας.

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Ταβέρνες

ΨΑΡΙ

Ψάρι

Τα πιάτα του Sea Spice θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Το all day μεσογειακό concept resto της Γλυφάδας μυρίζει θάλασσα και μας προκαλεί να ζήσουμε μια 360 μοιρών γαστρονομική εμπειρία. Σημείωση. Από κοντά, τα πιάτα του, είναι εξίσου λαχταριστά από ότι τα βλέπεις στο instagram.

ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Σουβλάκι

BURGERS

Burgers

SUSHI

Sushi

ETHNIC

Ethnic

ΓΛΥΚΟ

Γλυκό

ΦΟΥΡΝΟΙ

Φούρνοι

Απολλώνιον bakery, η αγαπημένη μας στάση στην Αργυρούπολη

Κώστας Τζούνας

Προνομιακά τοποθετημένο στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στον ίδιο χώρο που λειτουργεί αδιάλειπτα φούρνος από το 1965, όταν στην περιοχή κατέβαιναν ακόμη λύκοι από τον Υμηττό, το κατάστημα franchise της γνωστής αλυσίδας στην Αργυρούπολη μας κέρδισε από το καλημέρα.

Οι λαγάνες του Captain's είναι το superfood της Καθαράς Δευτέρας

Δημήτρης Κουπριτζιώτης

O αγαπημένος μας φούρνος, επί της Καλαμακίου, προσφέρει φέτος -σε συνεργασία με ειδική διατροφολόγο- τρεις υψηλής διατροφικής αξίας λαγάνες (με κολοκυθόσπορο, αλεύρι από το superfood chia και Spelt) που αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στο οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

 

BRUNCH

Brunch

ΚΑΤΙ ΑΛΜΥΡΟ

Κάτι αλμυρό

Η μαγειρίτσα των πιο διάσημων, Ελλήνων, σεφ

Nou-Pou.gr

Αν δεν έχεις ξαναφτιάξει ποτέ μαγειρίτσα ή αν ψάχνεις κάποια διαφορετική αλλά "επώνυμη" συνταγή για φέτος, σε γλιτώσαμε από την μισή δουλειά, μαζεύοντας επτά συνταγές από επτά γνωστούς σεφ και μαγείρισσες για να διαλέξεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την μαγειρέψεις.

Η ΕΜΜΟΝΗ

Η εμμονή

CHEF ESTEEM

Chef Esteem