ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Εστιατόρια

PASTA & PIZZA

Pasta & Pizza

Τα 15 ιταλικά εστιατόρια της Γλυφάδας που έχουν αναγάγει τα ζυμαρικά σε έργα τέχνης

Μυρτώ Γεωργάκη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών (25/10/2017) συγκεντρώσαμε 15 ιταλικά εστιατόρια της Γλυφάδας που επισκεπτόμαστε κάθε φορά που θέλουμε να έρθουμε λίγο πιο κοντά στην γαστρονομία της Ιταλίας.

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Ταβέρνες

ΨΑΡΙ

Ψάρι

Τα πιάτα του Sea Spice θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Το all day μεσογειακό concept resto της Γλυφάδας μυρίζει θάλασσα και μας προκαλεί να ζήσουμε μια 360 μοιρών γαστρονομική εμπειρία. Σημείωση. Από κοντά, τα πιάτα του, είναι εξίσου λαχταριστά από ότι τα βλέπεις στο instagram.

ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Σουβλάκι

BURGERS

Burgers

Αυτά είναι 11 από τα καλύτερα σημεία για burger στα νότια προάστια

Σπύρος Θεοχάρης

Η άνθιση του ελληνικού επιχειρείν τρώγεται ανάμεσα σε δύο ψωμάκια. Σε κάθε γωνιά της πόλης ξεφυτρώνει και ένα μπεργκεράδικο και τα νότια προάστια πρέπει να φουσκώνουν από περηφάνια για το γαστρονομικό αυτό trend. Εξάλλου, από 'δω ξεκίνησαν όλα.

SUSHI

Sushi

ETHNIC

Ethnic

ΓΛΥΚΟ

Γλυκό

ΦΟΥΡΝΟΙ

Φούρνοι

Οι λαγάνες του Captain's είναι το superfood της Καθαράς Δευτέρας

Δημήτρης Κουπριτζιώτης

O αγαπημένος μας φούρνος, επί της Καλαμακίου, προσφέρει φέτος -σε συνεργασία με ειδική διατροφολόγο- τρεις υψηλής διατροφικής αξίας λαγάνες (με κολοκυθόσπορο, αλεύρι από το superfood chia και Spelt) που αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στο οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

 

Έξη, ο φούρνος που προκαλεί εθισμό και στη Γλυφάδα

Πάμελα Λύτρα

Ο best seller φούρνος της Ηλιούπολης μετακόμισε, εδώ και τρεις μήνες, στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Συναντήσαμε τα δυο αδέλφια-εμπνευστές του, που έβαλαν την απόλαυση στην καθημερινότητά μας κάνοντάς τη μία καλή νότια συνήθεια.

BRUNCH

Brunch

ΚΑΤΙ ΑΛΜΥΡΟ

Κάτι αλμυρό

Η ΕΜΜΟΝΗ

Η εμμονή

CHEF ESTEEM

Chef Esteem