Αυτό είναι το BBQ platter που μπορείς να φας στη Γλυφάδα μόνο κάθε Παρασκευή

Μαργαρίτα Γραμματικού

Το BBQ platter των TGI Fridays, που σερβίρεται μόνο κάθε Παρασκευή στα TGI Fridays Γλυφάδας, μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αυθεντική Αμερική με τον πιο γευστικό τρόπο. Μια δοκιμή, όπως συνέβη σε εμάς, θα σε πείσει. 

Το K.Grill είναι για τους εραστές του κρέατος

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Μια θεσπέσια μυρωδιά από ζουμερό κρέας που σιγοψήνεται σε ξυλόφουρνο με κάρβουνα θα οδηγήσει τα βήματά σου στη Βούλα και στο νέο K.Grill, το Βενιαμίν του Ομίλου Καστελόριζο που έχει χτυπήσει με βέλος του Νότιους κρεοφάγους.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Εστιατόρια

Το στέκι του Τεό, το νέο steak house της Γλυφάδας

Μαργαρίτα Γραμματικού

Ο Θεοδωρής Αθανασόπουλος, μετά από 50 χρόνια εμπειρίας στην εστίαση στις Βρυξέλλες, επέλεξε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για να μας σερβίρει πιάτα με έμφαση στα ελληνικά προιόντα από τα εκλεκτά κρέατα του Δρακούλη.

PASTA & PIZZA

Pasta & Pizza

Ramino: Η Ιταλία στο πιάτο σας και τις γιορτές

Μικαέλα Θεοφίλου

Αποκλειστικά ιταλικές, κλασικές αλλά και πιο ανανεωμένες συνταγές με πρωταγωνιστές αυθεντικά ιταλικά προϊόντα θα μας ταξιδέψουν σε εορταστικές γευστικές περιπέτειες. Και για όλα αυτά δε θα πάμε μακριά… μόνο μέχρι τη Γλυφάδα!

Tips για καλή μακαρονάδα στο σπίτι από τον Chef του Cosa Nostra

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, ρωτήσαμε τον Chef του Cosa Nostra στον Πειραιά, Χρήστο Δημακόπουλο, να μας πει τα μυστικά του για να εντυπωσιάζουμε με τη μακαρονάδα που φτιάχνουμε στο σπίτι! Γιατί είμαστε μακαρονάδες, πώς να το κάνουμε; 

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Ταβέρνες

Το Τεφαρίκι δεν είναι η ταβέρνα που έχεις συνηθίσει

Κώστας Τζούνας

Πήγαμε στη μέση του πουθενά, στην λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο Τεφαρίκι, την ταβέρνα που έχει καταφέρει χωρίς καθόλου promotion να γίνει talk of the town και κοινό μυστικό ανάμεσα στους νότιους και όχι μόνο λάτρεις του κρέατος και μάθαμε όλην την ιστορία του από τον ιδιοκτήτη, Λάμπρο Ντίνο.

SEAFOOD

Seafood

«Ψαράκι της σχάρας»: Αέρας φρέσκου ψαριού στον Άλιμο

Αναστασία Παπακωνσταντίνου

Πόσο συχνά τρως ψάρι; Μήπως σε κουράζει η διαδικασία μαγειρέματος και καθαρίσματος; Σου έχουμε τη λύση. Λέγεται «Ψαράκι στη Σχάρα» και στοιχηματίζουμε ότι διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο, θα εντάξεις το ψάρι πιο συχνά στη διατροφή σου.

ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Σουβλάκι

BURGERS

Burgers

SUSHI

Sushi

ETHNIC

Ethnic

ΓΛΥΚΟ

Γλυκό

Bake, το παρεΐστικο καφέ-ζαχαροπλαστείο του Αλίμου που κάνει θραύση

Nou-Pou.gr

Αν είσαι Αλιμιώτης, το γνωρίζεις ήδη. Αν όχι, αξίζει να κανείς μια παράκαμψη, στο πήγαινε ή στο έλα από τη δουλειά, προκειμένου να ανακαλύψεις γιατί είναι πλημμυρισμένο non stop από κόσμο από την πρώτη μέρα που άνοιξε.

ΦΟΥΡΝΟΙ

Φούρνοι

Το Il Greco γεμίζει αγνές φουρνίσιες μυρωδιές όλο τον Άλιμο και την Αργυρούπολη

Δημήτρης Κουπριτζιώτης

Αυτός ο φούρνος στην Αλίμου (ο μοναδικός επί της συγκεκριμένη λεωφόρου) συνδυάζει τέλεια την παράδοση με το μοντέρνο και το κάνει με μεράκι και προσήλωση στην ποιότητα.  

Ο φούρνος Ρενιέρη είναι το απόλυτο αντρικό pit stop για καφέ και πρωινό

Ρομίνα Δερβεντλή

Ο σωστός ο άντρας χρειάζεται ένα καλό πρωινό για να πάει καλά η ημέρα του. Από το πιο λαχταριστό πεινιρλί μέχρι την πιο αφράτη μπάρα δημητριακών, στον φούρνο Ρενιέρη στην Άνω Γλυφάδα, θα βρεις ακριβώς αυτό που αναζητάς.

BRUNCH

Brunch

ΚΑΤΙ ΑΛΜΥΡΟ

Κάτι αλμυρό

Η ΕΜΜΟΝΗ

Η εμμονή

H Tούρτα με 4 Σοκολάτες του L’ Atelier

Nou-Pou.gr

Το Nou-Pou.gr διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.

Η βάφλα σε χωνάκι του Bufala Gelato

Nou-Pou.gr

Το Nou-Pou.gr διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.

CHEF ESTEEM

Chef Esteem