Ανακαινίζεται ο χώρος του Mercedes

Η ιστορία του μεγάλη και ας είναι το μέγεθος του "Μικρό". Γι' αυτό και η είδηση ότι ο χώρος του Mercedes στην πλατεία Εσπερίδων θα ανακαινιστεί και θα επιστρέψει στις νύχτες μας, μόνο αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσει.

Από τότε που το Μικρό Mercedes κατέβασε ρολά, πριν λίγα χρόνια, ο φημισμένος όροφος στο εμπορικό κέντρο της πλατείας Εσπερίδων "μαραζώνει". Όμως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και φτάνουν στα αυτιά των ΦΗΜΩΝ, ένα team - έκπληξη ετοιμάζεται να αναλάβει το χώρο, να τον ανακαινίσει και να ανοίξει δύο μαγαζιά.

Καλώς τον Μπαρμπαδήμο μας

Nou-Pou.gr

Θα έχουμε Μπαραμπαδήμο και στο Δήμο μας; Κι όμως! Το κεμπαπτζίδικο που έφερε το κεμπάπ ξανά στη μόδα, έρχεται στα νότια προάστια. Αναμένεται να κάνει την "εμφάνιση" του τις επόμενες βδομάδες στη Γλυφάδα.

Πιάτσα Καλαμάκι και στη Νέα Σμύρνη

Nou-Pou.gr

To "Πιάτσα Καλαμάκι" θα αποκτήσει σύντομα και άλλο αδερφάκι. Το επόμενο θα ανοίξει στη Νέα Σμύρνη, θέλοντας να δείξει και στην "πλατεία" πως είναι το καλαμάκι το σωστό.

"Λευκό": η νέα άφιξη στην Αργυρούπολη

Nou-Pou.gr

Νέα άφιξη στην Αργυρούπολη. Το "Λευκό" έρχεται τις επόμενες ημέρες για να δώσει άλλο χρώμα στον καφέ. Βρίσκεται στην κομβική διασταύρωση της Κύπρου και της Αλεξιουπόλεως.