Ανακαινίζεται ο χώρος του Mercedes

Η ιστορία του μεγάλη και ας είναι το μέγεθος του "Μικρό". Γι' αυτό και η είδηση ότι ο χώρος του Mercedes στην πλατεία Εσπερίδων θα ανακαινιστεί και θα επιστρέψει στις νύχτες μας, μόνο αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσει.

Από τότε που το Μικρό Mercedes κατέβασε ρολά, πριν λίγα χρόνια, ο φημισμένος όροφος στο εμπορικό κέντρο της πλατείας Εσπερίδων "μαραζώνει". Όμως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και φτάνουν στα αυτιά των ΦΗΜΩΝ, ένα team - έκπληξη ετοιμάζεται να αναλάβει το χώρο, να τον ανακαινίσει και να ανοίξει δύο μαγαζιά.

Όταν το Χαράς Γεύσεις συνάντησε τον Πρίαμο

Nou-Pou.gr

Το "Χαράς Γεύσεις" αλλάζει. Ο φούρνος του Αλίμου που έκλεισε πριν μερικούς μήνες, έχει αρχίσει να ανακαινίζεται και σύμφωνα με τις φήμες θα παρουσιάσει μια διαφορετική πρόταση τον επόμενο μήνα: μια μίξη με την ιταλική κουζίνα του "Πριάμου" από τη Φιλοθέη.

Νέο cafe στα Αστέρια

Nou-Pou.gr

Το παλιό Cafe Mercedes θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Τις επόμενες βδομάδες αναμένεται να ανοίξει στη γωνία των Αστεριών, πάνω στην παραλία, μια all-day καφετέρια.

Εσπρεσάκι στην Αρτέμιδος: coming soon

Nou-Pou.gr

Νέα καφετέρια. Στοπ. Στη Γλυφάδα. Στοπ. Στο concept του κολωνακιώτικου Da Capo. Στοπ. Δίπλα από το Fleuristes στην Αρτέμιδpς. Έναν εσπρέσο παρακαλώ. Στοπ. Σύντομα. Στοπ.