Ανακαινίζεται ο χώρος του Mercedes

Η ιστορία του μεγάλη και ας είναι το μέγεθος του "Μικρό". Γι' αυτό και η είδηση ότι ο χώρος του Mercedes στην πλατεία Εσπερίδων θα ανακαινιστεί και θα επιστρέψει στις νύχτες μας, μόνο αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσει.

Από τότε που το Μικρό Mercedes κατέβασε ρολά, πριν λίγα χρόνια, ο φημισμένος όροφος στο εμπορικό κέντρο της πλατείας Εσπερίδων "μαραζώνει". Όμως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και φτάνουν στα αυτιά των ΦΗΜΩΝ, ένα team - έκπληξη ετοιμάζεται να αναλάβει το χώρο, να τον ανακαινίσει και να ανοίξει δύο μαγαζιά.

Πρόεδρος και στο Καλαμάκι

Nou-Pou.gr

Λένε ότι αν φωνάξεις "πρόεδρε" στην Ελλάδα θα γυρίσουν οι μισοί. Ε, λοιπόν, σύντομα θα γυρνάει ένας ακόμη. Ο λόγος για τον Πρόεδρο, της γνωστής 'αλυσίδας' κεμπαπτζίδικων, ο οποίος, μετά από τη Γλυφάδα και το Μοσχάτο, ανοίγει και στην Καλαμακίου.

Angels: Από την Πάρο με αγάπη

Nou-Pou.gr

To Angels έρχεται από την Πάρο στα νότια! Θα φορέσει τα χειμωνιάτικα του και θα ανοίξει στη Γλυφάδα, βγάζοντας από τη βαλίτσα του και την μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ως μια από τις καλύτερες luxury boutiques των Κυκλάδων.

Καλώς τον Μπαρμπαδήμο μας

Nou-Pou.gr

Θα έχουμε Μπαραμπαδήμο και στο Δήμο μας; Κι όμως! Το κεμπαπτζίδικο που έφερε το κεμπάπ ξανά στη μόδα, έρχεται στα νότια προάστια. Αναμένεται να κάνει την "εμφάνιση" του τις επόμενες βδομάδες στη Γλυφάδα.