Ανακαινίζεται ο χώρος του Mercedes

Η ιστορία του μεγάλη και ας είναι το μέγεθος του "Μικρό". Γι' αυτό και η είδηση ότι ο χώρος του Mercedes στην πλατεία Εσπερίδων θα ανακαινιστεί και θα επιστρέψει στις νύχτες μας, μόνο αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσει.

Από τότε που το Μικρό Mercedes κατέβασε ρολά, πριν λίγα χρόνια, ο φημισμένος όροφος στο εμπορικό κέντρο της πλατείας Εσπερίδων "μαραζώνει". Όμως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και φτάνουν στα αυτιά των ΦΗΜΩΝ, ένα team - έκπληξη ετοιμάζεται να αναλάβει το χώρο, να τον ανακαινίσει και να ανοίξει δύο μαγαζιά.

Πιάτσα Καλαμάκι και στη Νέα Σμύρνη

Nou-Pou.gr

To "Πιάτσα Καλαμάκι" θα αποκτήσει σύντομα και άλλο αδερφάκι. Το επόμενο θα ανοίξει στη Νέα Σμύρνη, θέλοντας να δείξει και στην "πλατεία" πως είναι το καλαμάκι το σωστό.

"Λευκό": η νέα άφιξη στην Αργυρούπολη

Nou-Pou.gr

Νέα άφιξη στην Αργυρούπολη. Το "Λευκό" έρχεται τις επόμενες ημέρες για να δώσει άλλο χρώμα στον καφέ. Βρίσκεται στην κομβική διασταύρωση της Κύπρου και της Αλεξιουπόλεως.

Όταν το Χαράς Γεύσεις συνάντησε τον Πρίαμο

Nou-Pou.gr

Το "Χαράς Γεύσεις" αλλάζει. Ο φούρνος του Αλίμου που έκλεισε πριν μερικούς μήνες, έχει αρχίσει να ανακαινίζεται και σύμφωνα με τις φήμες θα παρουσιάσει μια διαφορετική πρόταση τον επόμενο μήνα: μια μίξη με την ιταλική κουζίνα του "Πριάμου" από τη Φιλοθέη.