Απολλώνιον bakery, η αγαπημένη μας στάση στην Αργυρούπολη

Κώστας Τζούνας

Προνομιακά τοποθετημένο στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στον ίδιο χώρο που λειτουργεί αδιάλειπτα φούρνος από το 1965, όταν στην περιοχή κατέβαιναν ακόμη λύκοι από τον Υμηττό, το κατάστημα franchise της γνωστής αλυσίδας στην Αργυρούπολη μας κέρδισε από το καλημέρα.

Οι λαγάνες του Captain's είναι το superfood της Καθαράς Δευτέρας

Δημήτρης Κουπριτζιώτης

O αγαπημένος μας φούρνος, επί της Καλαμακίου, προσφέρει φέτος -σε συνεργασία με ειδική διατροφολόγο- τρεις υψηλής διατροφικής αξίας λαγάνες (με κολοκυθόσπορο, αλεύρι από το superfood chia και Spelt) που αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στο οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

 

Έξη, ο φούρνος που προκαλεί εθισμό και στη Γλυφάδα

Πάμελα Λύτρα

Ο best seller φούρνος της Ηλιούπολης μετακόμισε, εδώ και τρεις μήνες, στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Συναντήσαμε τα δυο αδέλφια-εμπνευστές του, που έβαλαν την απόλαυση στην καθημερινότητά μας κάνοντάς τη μία καλή νότια συνήθεια.

Από που να πάρεις λαγάνα για την Καθαρά Δευτέρα

Nou-Pou.gr

Με την Καθαρά Δευτέρα να ξεπροβάλει μετά το Σαββατοκύριακο, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε κάτι σχετικό την συντακτική ομάδα. Αυτή τη φορά τους είχαμε κάτι πιο "δύσκολο": να μας πούνε την αγαπημένη τους λαγάνα - απαραίτητο γευστικό αξεσουάρ της ημέρας- και από που την αγοράζουν.