Οι δυο φίλες πίσω από την αλυσίδα My Massage-Inner Massage Treatment που κάνει θραύση

Σάσα Μασούρα

Tα 12 καταστήματα της αλυσίδας My Massage-Inner Massage Treatment σε όλη την Αθήνα, σε μόλις δυο χρόνια, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι οι εμπνεύστριές του My Massage, Δώρα Πατσιώτη και Πωλίνα Σταμπουρλού, μόνο τρελές δεν είναι. Αυτό δηλαδή που αρχικά τις αποκάλεσαν. 

Μια νύχτα στην έπαυλη της Έλενας Θωμοπούλου

Μαργαρίτα Γραμματικού

Η Έλενα Θωμοπούλου μιλάει για τον ρόλο της ως "Miss Julia" στην παράσταση του θεάτρου ΠΚ στο Νέο Κόσμο (εκεί που ως κόρη του κόμη προκαλεί, μια καλοκαιρινή νύχτα, τον υπηρέτη σε ένα παιχνίδι ρόλων και αποκαλύψεων) και για το γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι τέχνης στα νότια προάστια.

Οι Jo Black στο πιο rock live του μήνα στο Bourbon

Μαρία Πετροπούλου

Για τον εμβληματικό ροκ χώρο της Γλυφάδας, το Bourbon, τα λόγια είναι περιττά. Για τα συναισθήματα μιας μπάντας που «γεμίζει» τη μουσική του σκηνή, όμως; Ρωτήσαμε τη Τζο Λαζοπούλου και τους Jo Black που εμφανίζονται εδώ την Παρασκευή 08/12 στις 11μ.μ. 

Θανάσης Μαρτίνος: "Τα Νότια Προάστια είναι ο παράδεισος επί γης"

Nou-Pou.gr

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες των νοτίων προαστίων, ο Θανάσης Μαρτίνος, μιλάει στο Nou-Pou για τη ναυτιλία, τα νότια προάστια αλλά και για τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε καιρούς κρίσης.

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΣΟ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ"