Στα νέα κινητά της Nokia η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Ψάξαμε και βρήκαμε πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε εδώ στο νότο μέχρι να τελειώσει η μπαταρία των νέων Nokia (3, 5 & 6). Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ περισσότερα από όσα είχαμε φανταστεί. Και συνηθίσει.

Η​ ​νέα​ ​οικογένεια​ ​smartphone​ ​της​ ​Nokia ​έχει​ ​ακριβώς​ ​αυτό​ ​που​ ​χρειάζεσαι

Μελίνα Βίκου

Αν​ ​το​ ​κινητό​ ​σου​ ​είναι​ ​ένα​ ​από​ ​τα​ ​πράγματα​ ​που​ ​σκοπεύεις​ ​να​ ​αλλάξεις​ ​τον Σεπτέμβρη,​ ​αυτή​ ​τη​ ​φορά​ ​φρόντισε​ ​να​ ​πάρεις​ ​κάτι​ ​που​ ​να​ ​αντέχει​ ​-και​ ​να​ ​σε καταλαβαίνει.

Νέο Caramel Popcorn Frappuccino στα Starbucks

Nou-Pou.gr

Εκφράσου μέσα από το Starbucks Frappuccino: Πειραματίσου, παίξε και βρες τη γεύση και το...χρώμα που σου ταιριάζει  με τα μοναδικά ροφήματα Frappuccino® στα Starbucks +Ανακάλυψε τη γεύση του καλοκαιριού - Νέο Caramel Popcorn Frappuccino®  

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Καταστήματα

Μια αγκαλιά λουλούδια από το ανθοπωλείο Κοντογιάννης

Πάμελα Λύτρα

Εννοείται πως θα της πάρουμε και φέτος λουλούδια, αυτή την Κυριακή (14/05) που είναι η γιορτή της. Είπαμε όμως, πριν, να ρωτήσουμε τους ειδικούς του ανθοπωλείου Κοντογιάννης στη Βουλιαγμένη που έχουν και τη σχετική πείρα 100 χρόνων. 

Το Blackframe βάζει τα γυαλιά στη Γλυφάδα

Αναστασία Παπακωνσταντίνου

Το γυαλί ηλίου είναι αγαπημένο αξεσουάρ. Και ειδικά εδώ στην Ελλάδα δε γνωρίζει εποχή. Επειδή όμως είμαστε σίγουροι ότι θέλεις το δικό σου γυαλί να διαφέρει και να είναι εντελώς «εσύ», βρήκαμε ένα κατάστημα οπτικών, που επιδιώκει ακριβώς αυτό. Την διαφοροποίηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες

Ποια events στο Facebook; Τα καλύτερα πάρτι τα βρίσκεις μόνο στο Olwyc

Μαργαρίτα Γραμματικού

To Olwyc είναι η εφαρμογή που δεν ήξερες πόσο ανάγκη έχεις μέχρι που εμφανίστηκε στην ζωή σου. Το Nou-pou.gr βρήκε τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, CEO της εταιρείας, και έλυσε όλες τις απορίες σου.

NP APPROVED

NP Approved

Παρήγγειλε στη WIND το δικό σου iPhone 7

Nou-Pou.gr

Απέκτησε το πιο εξελιγμένο μοντέλο iPhone που πλέον, όλοι μιλούν γι αυτό. Μπορείς να το προπαραγγείλεις από σήμερα κιόλας στο κοντινό σου κατάστημα WIND ή μέσω του site της εταιρείας.