Το Blingsense αποδεικνύει πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά κοσμήματα

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Για σένα που αναζητάς ιδιαίτερα κοσμήματα που κάνουν τη διαφορά, ανακαλύψαμε το Blingsense, μια ηλεκτρονική γκαλερί χειροποίητων κοσμημάτων από επιλεγμένους Έλληνες σχεδιαστές.

Το Love + Alicia είναι η νοσταλγία του ρετρό μέσα από ένα φιλμ νουάρ

Μαργαρίτα Γραμματικού

Η Έλια Τσερκέζου, νότια, διευθύντρια δημιουργικού και σχεδιάστρια στην εταιρία Love + Alicia μιλά στο Nou-Pou.gr για τις δεκαετίες του '20 και του '30, τη νοσταλγία της ρετρό αυτής εποχής και την μόδα στην Ελλάδα.

Στο Fashion Room Service βρήκαμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Στις αρχές του Νοέμβρη το Nou-Pou.gr παρευρέθηκε στο Fashion Room Service για να εντοπίσει τους Έλληνες σχεδιαστές από τους οποίους αξίζει να αγοράσεις τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια για τους αγαπημένους σου. 

FASHION BLOGGERS

Fashion Bloggers

VINTAGE ITEMS

Vintage items

Τα vintage πλακάκια κάνουν come back στον έρωτά μας

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Ποιος θα φανταζόταν πως τα παλιά τσιμεντοπλακάκια στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς θα επανέρχονταν δυναμικά στο προσκήνιο και θα τα συναντούσαμε σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο!

SOUTHMADE

Southmade

Το ReasonsToVisitGreece σου θυμίζει όλα εκείνα που αγαπάς στην Ελλάδα

Μαργαρίτα Γραμματικού

Το Nou-Pou.gr γνώρισε την ομάδα του ReasonsToVisitGreece και ήθελε να την γνωρίσεις και εσύ. Ο νότιος Γρηγόρης Βασιλείου, η Ιωάννα, η Ελευθερία, η Λένα και η Βάνα, ένωσαν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν κάτι που αξίζει. Και τελικά, τα κατάφεραν, δύο χρόνια μετά.

FASHION NOU-POU

Fashion Nou-Pou

Tα Fashion νότια του Joko

Μαργαρίτα Γραμματικού

Και αφού το Winter Fashion σου έδειξε τον δρόμο για τα αγαπημένα μας καταστήματα τψν Νοτίων και πήρες μια ιδέα από τις συλλογές τους, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα brands.

STYLISH ΕΜΜΟΝΗ

Stylish Εμμονή

Το "οικολογικό" φόρεμα της H&M είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα

Nou-Pou.gr

Ανακυκλωμένα απόβλητα από ακτές στη νέα συλλογή  Conscious Exclusive της H&M - αέρινα και όμορφα κομμάτια από πιο αειφόρα υλικά. Το πλισέ ροζ φόρεμα της H&M είναι ίσως το πιο οικολογικό ρούχο που φτιάχτηκε ποτέ!