Όσοι αγαπούν τα sneakers ήταν εκεί

Nou-Pou.gr

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στη Γλυφαδιώτικη Blender Gallery, η επιστροφή του EQT των adidas originals γιορτάστηκε όπως ακριβώς της αξίζει, σε ένα launch party που δεν θύμιζε κανένα άλλο. 

Το μέλλον των sneakers κάνει πρώτα στάση στα νότια προάστια

Nou-Pou.gr

Mε ένα «only the essentials» party την Κυριακή 11/02, στη Γλυφαδιώτικη Blender Gallery, επέλεξε να λανσάρει στην Ελλάδα η adidas το νέο EQT Basketball, το πιο εμβληματικό sneaker του 2018, που επέστρεψε δριμύτερο στη ζωή μας από την 1η Φεβρουαρίου.

FASHION BLOGGERS

Fashion Bloggers

Κλιάφας Δημήτρης: Επιτέλους ένας άνδρας Blogger

Πάμελα Λύτρα

Ο Δημήτρης Κλιάφας δεν ξεκίνησε για να γίνει Blogger, αλλά ξεκίνησε για να «ικανοποιήσει ένα tribe με πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις, για να αποτελέσει το hub των Sneaker Boutiques προς το κοινό και να ενημερώνει ανελλιπώς το διαρκώς αυξανόμενο σε μέγεθος, Sneaker community στην Ελλάδα.» Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα φιλοσοφία του πρώτου ελληνικού Blog για Sneakers & Streetwear από άνδρα. Ο λόγος για το overhype.gr.

VINTAGE ITEMS

Vintage items

SOUTHMADE

Southmade

FASHION NOU-POU

Fashion Nou-Pou

Tα Fashion νότια του Joko

Μαργαρίτα Γραμματικού

Και αφού το Winter Fashion σου έδειξε τον δρόμο για τα αγαπημένα μας καταστήματα τψν Νοτίων και πήρες μια ιδέα από τις συλλογές τους, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα brands.

STYLISH ΕΜΜΟΝΗ

Stylish Εμμονή