Το Love + Alicia είναι η νοσταλγία του ρετρό μέσα από ένα φιλμ νουάρ

Μαργαρίτα Γραμματικού

Η Έλια Τσερκέζου, νότια, διευθύντρια δημιουργικού και σχεδιάστρια στην εταιρία Love + Alicia μιλά στο Nou-Pou.gr για τις δεκαετίες του '20 και του '30, τη νοσταλγία της ρετρό αυτής εποχής και την μόδα στην Ελλάδα.

Στο Fashion Room Service βρήκαμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Στις αρχές του Νοέμβρη το Nou-Pou.gr παρευρέθηκε στο Fashion Room Service για να εντοπίσει τους Έλληνες σχεδιαστές από τους οποίους αξίζει να αγοράσεις τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια για τους αγαπημένους σου. 

Funky Jewel, όταν το κόσμημα είναι και ανδρική υπόθεση

Μικαέλα Θεοφίλου

Πολλοί λένε ότι το καλύτερο κόσμημα για έναν άντρα είναι η γυναίκα που συνοδεύει. Λάθος! Γιατί και ο άντρας έχει τώρα το δικό του μέρος για να διαλέγει τα αγαπημένα του κοσμήματα. Αγαπητοί κύριοι, το Funky Jewel σας περιμένει.

FASHION BLOGGERS

Fashion Bloggers

VINTAGE ITEMS

Vintage items

Τα vintage πλακάκια κάνουν come back στον έρωτά μας

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Ποιος θα φανταζόταν πως τα παλιά τσιμεντοπλακάκια στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς θα επανέρχονταν δυναμικά στο προσκήνιο και θα τα συναντούσαμε σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο!

SOUTHMADE

Southmade

Το ReasonsToVisitGreece σου θυμίζει όλα εκείνα που αγαπάς στην Ελλάδα

Μαργαρίτα Γραμματικού

Το Nou-Pou.gr γνώρισε την ομάδα του ReasonsToVisitGreece και ήθελε να την γνωρίσεις και εσύ. Ο νότιος Γρηγόρης Βασιλείου, η Ιωάννα, η Ελευθερία, η Λένα και η Βάνα, ένωσαν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν κάτι που αξίζει. Και τελικά, τα κατάφεραν, δύο χρόνια μετά.

FASHION NOU-POU

Fashion Nou-Pou

Tα Fashion νότια του Joko

Μαργαρίτα Γραμματικού

Και αφού το Winter Fashion σου έδειξε τον δρόμο για τα αγαπημένα μας καταστήματα τψν Νοτίων και πήρες μια ιδέα από τις συλλογές τους, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα brands.

STYLISH ΕΜΜΟΝΗ

Stylish Εμμονή