ΜΟΔΑ

ΜΟΔΑ

Πολλοί λένε ότι το καλύτερο κόσμημα για έναν άντρα είναι η γυναίκα που συνοδεύει. Λάθος! Γιατί και ο άντρας έχει τώρα το δικό του μέρος για να διαλέγει τα αγαπημένα του κοσμήματα. Αγαπητοί κύριοι, το Funky Jewel σας περιμένει.

Funky Jewel, όταν το κόσμημα είναι και ανδρική υπόθεση

Στο βιομηχανικού design κατάστημα και δημιουργικό εργαστήρι της Βάσιας Μπενέτου, το Funky Jewel στην οδό Φοίβης στη Γλυφάδα,  δε θα βρείτε μόνον υπέροχα γυναικεία κοσμήματα σε ατέλειωτα σχέδια που συνδυάζουν την γοητεία της Ανατολής με την κομψότητα της Δύσης, θα βρείτε και τα πιο διακριτικά, ιδιαίτερα, πρωτότυπα και γνήσια αρσενικά κοσμήματα για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες αφού το κατάστημα επισκέπτονται μια μεγάλη ηλικιακή γκάμα αντρών  από 19 έως 55 ετών.

Σήμερα λοιπόν  που είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ένα απόλυτα αντρικό δώρο:

«Έχουμε charms για το λαιμό με επάργυρα μεταλλικά και μαύρα στοιχεία και το κλασικό κορδόνι με το μεταλλικό στοιχείο που φορούν τα αγόρια μας πολύ», θα μας πει η Βάσια.

Όμως η Βάσια φτιάχνει και πολύ  εντυπωσιακά ροζάρια με πολύτιμες πέτρες όπως λάβα και μάτι του τίγρη, είτε με σταυρούς, νεκροκεφαλές, σπαθιά - μπρούτζινα υλικά που φέρνει από την Κωνσταντινούπολη- για πιο ροκ τύπους. «Όσοι αγοράζουν ροζάρια από μας  έχουν 5-6 στην συλλογή τους», μας αποκαλύπτει.

 Στο Funky Jewel θα βρείτε επίσης, αντρικά μεταλλικά πολύ στιλάτα βραχιόλια αλλά και εκείνα με τις  ημιπολύτιμες πέτρες και τα μεταλλικά στοιχεία (ματάκι, φτερό, άγκυρα κ.α.) τα οποία έχουν πολλούς οπαδούς.  «Tελευταία πολλοί άντρες ψωνίζουν κοσμήματα για τον εαυτό τους. Φοράνε κοσμήματα και ξέρουν τι θέλουν. Το ψάχνουν μέσω Ιντερνετ και έρχονται έτοιμοι και αποφασισμένοι στο κατάστημα», θα μας πει η ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια, τονίζοντας ότι «οι περισσότεροι άντρες που θα έρθουν στο κατάστημα μας είναι φαν των βραχιολιών μας και των charms για το λαιμό». Αξίζει να σημειώσουμε ότι –εκτός από τα γυναικεία-και τα αντρικά κοσμήματα της Βάσιας είναι customized. Δηλαδή, μπορείτε να της ζητήσετε να τα φτιάξει όπως εσείς θέλετε.

Τί θα πρότεινε η Βάσια να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή –εσείς κορίτσια- στον αγαπημένο σας; «Τα βραχιόλια μας γιατί είναι ευκολοφόρετα και στολίζουν πολύ όμορφα τον αντρικό καρπό μαζί με το ρολόι». Όπως μάλιστα μας αποκαλύπτει η σχεδιάστρια οι πέτρες για το κάθε βραχιόλι προσδίδει και διαφορετική ενέργεια στον …φέροντα!  Δηλαδή;  «Δηλαδή ανάλογα με το τι είδους  χαρακτηριστικό θέλει να έχει περισσότερο, αυτές τις πέτρες θα διαλέξει για το βραχιόλι του».

Για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, στο Funky Jewel υπάρχει ένας εντυπωσιακός μαυροπίνακας όπου μπορείτε να δείτε γραμμένη με κιμωλία την ενέργεια  της κάθε πέτρας για την προσωπικότητα των αντρών. Για να ξέρετε από πριν, εμείς τα καταγράψαμε: Ο όνυχας δηλώνει αυτοέλεγχο και δύναμη, ο αιματίτης, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ανάπτυξη, ο αχάτης, σταθερότητα ενώ ο οψιδιανός, το τέλος των δύσκολων εποχών με τον ίασπη να δηλώνει βούληση και το μάτι της τίγρης να δρα ενάντια στο συναισθηματικό στρες.

Photo by leonidas vassilopoulos

Επιπλέον, μιας που οι γιορτές είναι κοντά, μία καλή ιδέα είναι και το unisex γούρι του Funky Jewel που κυκλοφορεί και σε βραχιόλι και σε μενταγιόν και συμβολίζει τα 7 chakras.

Info: Funky Jewel, Φοίβης 11, Γλυφάδα, τηλ.: 211-2134605, www.funkyjewel.com

 

blog comments powered by Disqus