ΜΟΔΑ

ΜΟΔΑ

To e-shop του MeliG είναι η online ανακάλυψη του Nou-Pou.gr για ξεχωριστά αλλά προσιτά κοσμήματα για τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Στο MeliG το κόσμημα δεν έχει ηλικία

Κάθε φορά που σκέφτομαι ένα καλό κόσμημα με πετράδια, στ' αυτιά μου αντηχεί η Marilyn Monroe. Μεγαλώσαμε με την ιδέα πως "τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού" και δεν βρέθηκε ποτέ κανένας σοβαρός λόγος, ικανός για να την καταρρίψει. Από τότε που η νονά μας πήρε ένα βραχιολάκι με καρδιά και η μαμά μας τρύπησε τ' αυτιά, τα κοσμήματα απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά μας.

Πατούσα ταυτότητα, κίτρινο χρυσό Κ14, με όνομα και ημερομηνία γέννησης

Aυτές οι στιγμές ήταν μόνο οι πρώτες από τις πολλές παρόμοιες "χρυσές" και "ασημένιες" στιγμές που ζει μια γυναίκα στην θέα ενός κοσμήματος. Γιατί όσα κι αν έχει, ποτέ δεν είναι αρκετά. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά από την οθόνη του υπολογιστή της και σε τιμές που θα άλλαζαν ακόμη και την κοσμοθεωρία της Marilyn.

Το διαμάντι, ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, έγινε σύμβολο ενός e-shop με νότιο DNA, του MeliG, στο οποίο θα βρεις κοσμήματα για κάθε ηλικία και για κάθε budget. Γιατί μπορεί οι γυναίκες να μεγαλώνουμε, αλλά η αδυναμία μας στα όμορφα και ξεχωριστά κοσμήματα δεν γερνάει ποτέ.

G κρεμαστό ροζ χρυσό Κ18 με μαύρα διαμάντια σε κοπή μπιργιάν και καδένα.

Αλλά τι είναι αυτό που αναζητούν οι γυναίκες στα κοσμήματα τους ανάλογα με την ηλικία τους;

*Στα 20 - Μοντέρνα και διαφορετικά κοσμήματα που μπορούν να αγοράσουν ακόμη και με το φοιτητικό τους χαρτζιλίκι. 

Βραχιόλι ασημένιο πεταλούδα με ζιργκόν

*Στα 30 - Ένα ιδιαίτερο κόσμημα που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας κοινής ζωής.

Μονόπετρο δαχτυλίδι λουλούδι Κ18 με διαμάντι σε κοπή μπιργιάν. 

*Στα 40 - Κοσμήματα που συμβολίζουν τη σοφία αυτής της ηλικίας που η γυναίκα έχει φτάσει στο peak της καριέρας αλλά και της προσωπικής της ζωής. 

Κουκουβάγια κρεμαστή με καδένα, ροζ χρυσό Κ18, με διαμάντια σε κοπή μπιργιάν

*Στα 50 - Ένα κόσμημα που γιορτάζει σημαντικές αποφάσεις ζωής, όπως την επέτειο ενός γάμου που βγήκε αλώβητος στο πέρας των χρόνων. 

Ροζέτα κίτρινο χρυσό Κ18 με διαμάντια σε κοπή μπιργιάν και οβάλ σμαράγδι.

*Στα 60 - Kοσμήματα που φέρνουν στη μνήμη αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Σταυρός λευκόχρυσος Κ18 με ζαφείρια και διαμάντια σε κοπή μπιργιάν

*Στα 70 - Το πρώτο δώρο από το εγγόνι, όσο κι αν κοστίζει, είναι ανεκτίμητης αξίας.

Βραχιόλι άπειρο, κίτρινο χρυσό Κ14 με ζιργκόν

Τα σχέδια της MeliG είναι τόσο ξεχωριστά όσο κάθε γυναίκα. Και αυτό όχι μόνο λόγω της διαφορετικότητας τους και της τιμής τους, αλλά κι επειδή στηρίζουν έμπρακτα το motto "Στηρίζουμε Ελλάδα".Τα κοσμήματα MeliG προμηθεύονται όλα τα προϊόντα και τις πρώτες ύλες από την Ελλάδα, ενώ οι συνεργάτες - διαμαντοδέτες της εταιρίας είναι αποκλειστικά Έλληνες.

Δεν πρόκειται για μια εταιρεία μαζικής παραγωγής, αλλά για μια οικογενειακή επιχείρηση που φροντίζει ώστε η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας να ανθίσει σαν τριαντάφυλλο. Τα κοσμήματα παραδίδονται με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, μέσα σ' ένα άσπρο, βελούδινο κουτάκι και φυσικά συνοδεύονται από το αντίστοιχο certificate, αφού παρέχεται πιστοποίηση σε όλα τα διαμάντια.

Το καλύτερο όμως στο κρατάω για το τέλος. Το MeliG έχει σύστημα επιβράβευσης, το My Melig Bonus. Με κάθε αγορά μαζεύεις πόντους ανταμοιβής και με κάθε καινούργια εγγραφή παίρνεις δώρο 1000. Στη συνέχεια για κάθε 1 ευρώ κερδίζεις 1 πόντο ανταμοιβής και μπορείς να μετατρέψεις τους πόντους που έχεις μαζέψει σε δωροεπιταγές. Κι αυτός είναι απλά ακόμα ένας λόγος, πέρα από τα υπέροχα και ξεχωριστά κοσμήματα, για να γίνει το e-shop της MeliG η νέα σου αγαπημένη online συνήθεια όταν θες να πάρεις ένα κόσμημα για σένα ή για δώρο. Αν και μεταξύ μας δύσκολο να μοιραστείς αυτά τα μοναδικά κομμάτια, σε σημείο που έχεις αρχίσει ν' ανησυχείς μήπως στον ύπνο σου σιγοψιθυρίζεις "My Precious"! 

www.melig.gr

blog comments powered by Disqus