Το Mumok της Ν. Σμύρνης δεν έχει καμία σχέση με το μουσείο της Βιέννης

Μαργαρίτα Γραμματικού

Πριν μπερδευτείς νομίζοντας πως θα σε στείλουμε πακέτο για Βιέννη, πρέπει να διευκρινίσουμε πως το Mumok είναι ένα all-day cocktail bistro και η πιο πρόσφατη προσθήκη πάνω στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

BARS

Bars

Tα 6 αγαπημένα μας bars στα νότια προάστια

Nou-Pou.gr

Ποιός είπε ότι εμείς εδώ στο νότο δεν έχουμε bars; Η συντακτική ομάδα του NouPou αποκαλύπτει τα αγαπημένα της σημεία για δροσερά κοκτέιλς και μουσική με φόντο τις μπάρες των νοτίων προαστίων.

CLUBS

Clubs

Τα Show Me Love Parties επιστρέφουν στην καλύτερή τους έκδοση

Μαργαρίτα Γραμματικού

Με την επαναλειτουργία του μετά από 4 χρόνια, αυτή τη φορά στο χώρο του Ακρωτηρίου, το W Night Club φέρνει και πάλι κοντά μας τα άκρως επιτυχημένα Show Me Love Parties -κάθε Πέμπτη σε εβδομαδιαία βάση- με τους Ace2Ace (Johnny Gerontakis & Steve MC) & friends.

Lohan, το Αθηναϊκό club για το οποίο μιλάνε όλοι

Nou-Pou.gr

Δεν είναι και κάθε μέρα που το όνομα μιας celebrity, όπως της Linsday Lohan, φιγουράρει στον όνομα -και στους τίτλους ιδιοκτησίας- ενός  Αθηναϊκού club. Εννοειταί πως πρέπει να πας απο κοντά για να τσεκάρεις τι γίνεται. 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Συναυλίες

DRINKS

Drinks

Ποια είναι η ιδανική μπίρα για κάθε ανθρωπότυπο που συναντάς στην παραλία

Nou-Pou.gr

Η Παγκόσμια Μέρα Μπίρας (4 Αυγούστου) είναι η ιδανική αφορμή για να προσπαθήσουμε να αντιστοιχίσουμε ένα τύπο μπίρας σε κάθε τύπο ανθρώπου που συναντάμε αυτή τη στιγμή στον γαλαξία της ελληνικής παραλίας.