LOCAL HEROES

Local heroes

Ο Γιάννης Φραγκούλης φροντίζει 40 χρόνια τον Πανιώνιο όπως κανένας άλλος

Νίκη Μπάκουλη

O φροντιστής του Πανιωνίου και αδιαμφισβήτητος "αφανής ήρωας" της αθλητικής Ν. Σμύρνης, Γιάννης Φραγκούλης, μιλάει για τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του. Την ομάδα στην οποία έχει αφιερώσει 40 χρόνια από τη ζωή του.

HUMANS

Humans

Μουσείο Αφής: Ένα μουσείο όπου μπορείς να αγγίξεις τα πάντα

Πάμελα Λύτρα

Το Nou-Pou έκανε ποδαρικό στο ανακαινισμένο Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα, όπου συνάντησε για την ξενάγηση την Αντιπρόεδρο του Φάρου Τυφλών, κ. Γεωργία Ρουκουτάκη.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ

Ο Έλπις και η Δώρα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν εθελοντικό έργο

Μαρία Πετροπούλου

Έχτισαν θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, σχολικές αίθουσες στην Καμπότζη και στο Βιετνάμ, καθώς και πηγάδι στο Σουδάν, που έδωσε σε χιλιάδες κατοίκους πρόσβαση σε καθαρό νερό. Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση, εμπνευστές του Dream.Travel.Live και του Wheeling2help, ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και προσφέρουν εθελοντικό έργο.

Κατερίνα Σάλτα, η Γλυφαδιώτισσα που είναι στο πλευρό των προσφύγων

Σάσα Μασούρα

Aνήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού, η Κατερίνα Σάλτα είναι το κατάλληλο άτομο για να σου μιλήσει κατά του ρατσισμού και να σου εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι γεννημένος εθελοντής.

“Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ”.

SUCCESS STORIES

Success stories

Δώρα Σιδηροκαστρίτη, η φοροτεχνικός που έφερε το διεθνές πελατολόγιο στα νότια προάστια

Μαρία Πετροπούλου

Η Δώρα Σιδηροκαστρίτη, η οικονομολόγος των νοτίων προαστίων με διεθνές πελατολόγιο, μας εξηγεί -και μας βοηθάει να αποφύγουμε- τα καταστροφικά λάθη που συνήθως κάνουμε στις φορολογικές δηλώσεις και γενικότερα στις συναναστροφές μας με την εφορία.

Τα αδέρφια Αγγελίδη πίσω από το Rumors είναι φανατικοί Βουλιαγμενιώτες

Μαργαρίτα Γραμματικού

Ο Άγγελος και η Άννυ Αγγελίδη, τα δίδυμα αδέρφια πίσω από το Rumors, μίλησαν στο Nou-Pou.gr για όλα αυτά που νιώθουν και βλέπουν, 6 χρόνια μετά το opening του hotspot της Βουλιαγμένης.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ.

INTERVIEWS

Interviews

Οι δυο φίλες πίσω από την αλυσίδα My Massage-Inner Massage Treatment που κάνει θραύση

Σάσα Μασούρα

Tα 12 καταστήματα της αλυσίδας My Massage-Inner Massage Treatment σε όλη την Αθήνα, σε μόλις δυο χρόνια, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι οι εμπνεύστριές του My Massage, Δώρα Πατσιώτη και Πωλίνα Σταμπουρλού, μόνο τρελές δεν είναι. Αυτό δηλαδή που αρχικά τις αποκάλεσαν. 

Μια νύχτα στην έπαυλη της Έλενας Θωμοπούλου

Μαργαρίτα Γραμματικού

Η Έλενα Θωμοπούλου μιλάει για τον ρόλο της ως "Miss Julia" στην παράσταση του θεάτρου ΠΚ στο Νέο Κόσμο (εκεί που ως κόρη του κόμη προκαλεί, μια καλοκαιρινή νύχτα, τον υπηρέτη σε ένα παιχνίδι ρόλων και αποκαλύψεων) και για το γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι τέχνης στα νότια προάστια.

MY NOU-POU

My Nou-Pou

Είσαι Νεοσμυρνιώτης αν…

Κωστής Πιερίδης

Το πόσο Νεοσμυρνιώτης είσαι μπορέι να μετρηθεί και με το πόσες ώρες έχεις ξοδέψει στην πλατεία. Όμως, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δεις πόσο βαθιές ρίζες έχεις σε μια από τις κοινωνικά ιστορικότερες περιοχές της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΙΚΑ.

PHOTO SAPIENS

Photo Sapiens

Η Μαριλένα φωτογραφίζει την ψυχή του σπιτιού σου

Σπύρος Θεοχάρης

Sapiens στα Λατινικά σημαίνει σοφός. Αλλά sapiens ήταν και το είδος των ανθρώπων που επιβίωσε. Οι Photo Sapiens είναι οι δικοί μας σοφοί φωτογράφοι, αυτοί που επιβίωσαν στην κρίση της φωτογραφίας και συνεχίζουν να κάνουν εκείνο που αγαπούν.

ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΣΜΟΣ

Απόδημος Νοτισμός