Είσαι Γλυφαδιώτης αν...

Χάρης Σοφιανός

Από τα τρουφάκια του "Τριανόν" στην τυρόπιτα του Τάσου και απο τα Queen ως την μπιφτεκούπολη. Το αν είσαι Γλυφαδιώτης θα κριθεί από τα μέρη που έχεις φάει, τις πόρτες που έχεις φάει και τις πληγές που έχεις αποκτήσει στον Παιδότοπο.

LOCAL HEROES

Local heroes

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας γνήσιος Νεοσμυρνιώτης, ένας γνήσιος πρωταθλητής

Μικαέλα Θεοφίλου

Γέννημα θρέμμα της Νέας Σμύρνης ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους μας έδωσε ραντεβού στην ιστορική πλατεία της γειτονιάς του και μας μίλησε για την ζωή του πριν και μετά το χρυσό μετάλλιο.

HUMANS

Humans

'Το μυστικό για μια ισότιμη κοινωνία είναι η αλληλεπίδραση με όλα τα μέλη της'

Όλγα Νικολαίδου

H Aντιγόνη Καρνεσιώτη, μαζί με την ομάδα της GloVo.4all., έχουν ως θέσει ως στόχο την ομαλή ένταξη νέων με αναπηρία στον εθελοντισμό αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Και βρίσκονται πιο κοντά στον στόχο τους, μέρα με τη μέρα.

SUCCESS STORIES

Success stories

INTERVIEWS

Interviews

Primer, η δισκογραφική που έφερε Sunnery James & Ryan Marciano στην Αθήνα

Μαργαρίτα Γραμματικού

Η Primer, μια από τις δισκογραφικές της Ελλάδας που "ειδικέυονται" στην ηλεκτρονική μουσική, διοργανώνει αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το Athens Carnival Fiesta στο Vox. Βρήκαμε τα παιδιά πίσω από την Primer και μιλήσαμε για την μέχρι τώρα πορεία τους και για το πως έφεραν τους Sunnery James & Ryan Marciano στην Αθήνα.

Ταμάρα Τζουμαϊλή: η wedding planner που διοργανώνει γάμους Αράβων στα νότια προάστια

Πάμελα Λύτρα

H Tαμάρα Τζουμαϊλή, μας μιλάει για τις εμπειρίες της ως wedding planner στην εταιρεία Amal Events και τις προτιμήσεις των πελατών της για έναν παραμυθένιο γάμο με φόντο τα νότια προάστια.

"ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ"

MY NOU-POU

My Nou-Pou

Είσαι Νεοσμυρνιώτης αν…

Κωστής Πιερίδης

Το πόσο Νεοσμυρνιώτης είσαι μπορέι να μετρηθεί και με το πόσες ώρες έχεις ξοδέψει στην πλατεία. Όμως, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δεις πόσο βαθιές ρίζες έχεις σε μια από τις κοινωνικά ιστορικότερες περιοχές της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΙΚΑ.

PHOTO SAPIENS

Photo Sapiens

Η Μαριλένα φωτογραφίζει την ψυχή του σπιτιού σου

Σπύρος Θεοχάρης

Sapiens στα Λατινικά σημαίνει σοφός. Αλλά sapiens ήταν και το είδος των ανθρώπων που επιβίωσε. Οι Photo Sapiens είναι οι δικοί μας σοφοί φωτογράφοι, αυτοί που επιβίωσαν στην κρίση της φωτογραφίας και συνεχίζουν να κάνουν εκείνο που αγαπούν.

ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΣΜΟΣ

Απόδημος Νοτισμός