Διαίρει και Βασίλαινα

Το Nou-Pou.gr δεν κάθεται μόνο εντός συνόρων, αλλά βγαίνει, δοκιμάζει και ενίοτε διασκεδάζει και εκτός των τειχών. Στην ενότητα "Πάμε Πειραιά" γράφουμε για μέρη που καλό είναι να έχεις σημειωμένα, όταν είσαι στο πιο μεγάλο λιμάνι της χώρας. 

Το Jazzradio.com που ακούγεται διαρκώς στο background του Βασιλαίνα, είναι ενδεικτικό της εποχής που πρεσβεύει το ιστορικό μαγαζί του Πειραιά. Οι ήχοι από τραγούδια που πιθανότατα συνδέθηκαν με ασπρόμαυρες περιόδους της Ελλάδας, μοιάζουν τόσο ταιριαστοί με τις γεύσεις του chef Renato Mecolli και με το όνομα - ιστορία του Θανάση Βασίλαινα, του δεύτερου.

Τα μαγαζιά που αξίζουν τη βόλτα σου στον Πειραιά

Δημήτρης Κουπριτζιώτης

Καφές στην Καστέλλα, ροκιές στη Μαρίνα Ζέας και ατέλειωτο ξεφάντωμα στην άλλωτε πιο κακόφημη περιοχή της Αττικής. Δεν σου αποκαλύπτω πού, διάβασε και τίποτα στον updated οδηγό του 2017 για τα bars και καφέ του Πειραιά.

Cartéλ: Η ιστορική γωνία του Μικρολίμανου γνωρίζει και πάλι μεγάλες δόξες

Μαρίτα Αλημίση

Στο φημισμένο all day bar στην Ακτή Κουμουνδούρου θα απολαύσεις εξαιρετικό καφέ, φαγητό και ποτό ενώ η διασκέδαση βαράει κόκκινο από νωρίς με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που άφησαν εποχή.