Η ιστορία του Corretto κομμένη και γραμμένη από αυτούς που την έγραψαν

Ρομίνα Δερβεντλή

Το απόλυτο στέκι της εφηβείας μας, το ιστορικό Corretto στη γωνία των οδών Λαμπράκη και Λαζαράκη, "ζωντανεύει" και πάλι, μέσα από την αφήγηση της ιστορίας του από τους ανθρώπους που το δημιούργησαν: τον Δημήτρη Αλεξόπουλο και τον Θανάση Χαραλαμπόπουλο, δύο από τις πλέον εμβληματικές προσωπικότητες της Γλυφάδας της χρυσής εποχής της.

TO CORRETTO ΗΤΑΝ FAMILIA, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Γιουβετσάκια: Η απλότητα της Ελληνικής κουζίνας σε όλο της το μεγαλείο

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Αυθεντική Ελληνική κουζίνα με κορυφαία υλικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πασπαλεισμένη με καθαρόαιμη απλότητα, συνιστούν τα Γιουβετσάκια, την ταβέρνα στην Άνω Γλυφάδα που εδώ και πάνω από μια 20ετία αποτελεί όαση στη γευσιγνωστική έρημο των καλοφαγάδων. 

Ένα πρωινό Σαββάτου στη βιολογική λαϊκή της Βούλας

Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Σαν βγεις στον πηγαιμό για βιολογικά προϊόντα σε πάγκους λαϊκής να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος. Γιατί κάθε πάγκος θα σου προσφέρει να δοκιμάσεις τους εκλεκτούς καρπούς της. Αυτό ακριβώς βιώσαμε μια ωραία πρωία Σαββάτου στη βιολογική αγορά της Βούλας.