SPECIAL EDITIONS

SPECIAL EDITIONS

19 Νοεμβρίου και γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Άντρα με τον πιο νότιο μοναδικό τρόπο που ξέρουμε. Γι' αυτό και το aether spa προσφέρει στον άντρα όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να χαλαρώσει.

Aether Spa, η ενέργεια της φύσης στην υπηρεσία του άντρα

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν ακούμε την λέξη «spa» αυτομάτως μας έρχεται στο μυαλό η ηρεμία του σώματος, του πνεύματος και οι γυναίκες. Δεν ξέρω πως ή και γιατί μα, τα τελευταία χρόνια η χαλάρωση είναι μια μικρή πολυτέλεια την οποία απολαμβάνουν μόνο όσοι έχουν τον χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, θα μείνεις άναυδος όταν θα μάθεις πως το aether spa στο κέντρο της Γλυφάδας, το επισκέπτονται σχεδόν περισσότεροι άντρες απ’ ότι γυναίκες. Το μυστικό του βρίσκεται πρώτα στις υπηρεσίες που προσφέρει και στη συνέχεια, στις μικρές λεπτομέρειες.

“Aether” σημαίνει αιθέρας, στα αγγλικά. Ο αιθέρας είναι το πέμπτο από τα βασικά στοιχεία της φύσης, αφού ακολουθεί την γη, τον ουρανό, το νερό και τον ήλιο. Είναι η ενέργεια που αντλεί το σώμα μας από αυτή και μας δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε. Αν το σώμα μας δεν εξασφαλίσει την απαραίτητη ενέργεια, τότε δεν μπορεί όχι μόνο να λειτουργήσει σωστά αλλά, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου.

Μπαίνοντας στο aether spa, απολαμβάνεις αμέσως την χαλάρωση που νιώθεις περνώντας την πόρτα ενός spa. Έναν μικρό παράδεισο. Στην ηρεμία και την γαλήνη που σε καταλαμβάνει εκείνη τη στιγμή, συμβάλλουν τα χρώματα που έχουν επιλέξει για να διακοσμήσουν τον χώρο. Λευκές κουρτίνες, ξύλο και μεγάλα λευκά βότσαλα. Στους τοίχους, η ιδιοκτήτρια του spa έχει χρησιμοποιήσει τα χρώματα της άμμου από τις αγαπημένες της παραλίες της Αττικής, αφού φυσικά, δεν θα τα βρεις σε καμία από τις standarized χρωματικές παλέτες στην αγορά. Ενώ στα δωμάτια του μασάζ, έχει χρησιμοποιήσει τα χρώματα από πέντε μεγάλα βότσαλα που διάλεξε η ίδια. Αυτές οι επιλογές, αποτελούν σίγουρα το συνδετικό κρίκο που σου δίνει την αίσθηση του ότι γίνεσαι ένα με την φύση. Ό,τι δηλαδή, αντλείς όλη την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσεις, αφού πρώτα όμως, χαλαρώσεις. 

Για έναν άντρα, το spa είναι εκείνη η μικρή πολυτέλεια που ίσως να μην εκμυστηρευτεί σε κανέναν, μα θα την απολαύσει δεόντως. Γι΄αυτό και οι υπηρεσίες που σου προσφέρει το aether spa δεν διαφέρουν πολύ από εκείνες που μπορεί να προσφέρει σε μια γυναίκα, αφού οι βασικές απολαύσεις των ανθρώπων είναι οι ίδιες ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας. Παρ’ όλα αυτά, οι άντρες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο μασάζ (όπως για παράδειγμα το ολιστικό θεραπευτικό, το λεμφικό αλλά και πολλά ακόμη) αφού είναι η κύρια υπηρεσία Spa που τον χαλαρώνει. Εξ’ άλλου, ποιος άντρας βρέθηκε να μην εκτιμήσει το μασάζ κάποια στιγμή στη ζωή του; Κανείς.

Η επόμενη πιο δημοφιλής θεραπεία που προσφέρει το aether spa στους πελάτες του είναι ο καθαρισμός προσώπου. Παρ’ ότι μοιάζει να είναι μια από τις πιο επίπονες διαδικασίας, είναι κάτι που αναζωογονεί το πρόσωπο και το δέρμα, ενώ αλλάζει την όψη σου δραματικά. Συνδυαστικά με τον καθαρισμό, το aether spa σου δίνει την επιλογή για μια θεραπεία ματιών, αφού οι ώρες ύπνου σου γίνονται όλο και λιγότερες και τα μάτια σου είναι από τα πιο κουρασμένα όργανα πάνω στο σώμα σου. Ενώ η ενυδάτωση προσώπου ύστερα από αυτή, καταφέρνει να σε ξεκουράσει ακόμη και μετά από την χειρότερη μέρα στη δουλειά. 

Παρ ‘ολο που κυκλοφορεί λοιπόν, αυτός ο μύθος γύρω από τα spa, που θέλει τις γυναίκες να το προτιμούν, το aether spa μοιάζει να τον καταρρίπτει λέγοντάς μας πως στην πραγματικότητα οι άντρες είναι εκείνοι που όχι μόνο το απολαμβάνουν περισσότερο, μα το ψάχνουν κιόλας. Γι’ αυτό κι αν βλέπεις κάπου να πηγαίνει ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού της πόλης, να το εμπιστεύεσαι. Εκείνοι ξέρουν.

aether spa, Μεταξά 40Α, Γλυφάδα (Τηλ. 210 8940732)

blog comments powered by Disqus