Τσαγκαμίλεια: Το μπάσκετ όπως μάθαμε να το αγαπάμε

Nou-Pou.gr

Τα τελευταία χρόνια, τα ερασιτεχνικά τουρνουά μπάσκετ έχουν κατακλύσει την Αττική. Ωστόσο, ένα είναι αυτό που μετράει 28 χρόνια ζωής. Το 1990, στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά, γεννήθηκαν τα Τσαγκαμίλεια. Έκτοτε, πέρασαν από εκεί τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Ο ιδρυτής Ανδρέας Τσαγκαμίλης θυμάται στο nou-pou.gr.

Τα ανοιχτά γήπεδα των νοτίων προαστίων έχουν τη δική τους ιστορία

Nou-Pou.gr

Κάθε γήπεδο έχει τη δική του ιστορία, τους δικούς του κανόνες και τους δικούς του θαμώνες. Η ουσία, ωστόσο, σε όλα τα ανοιχτά παραμένει μία: βάλε τη μπάλα στο καλάθι. Πως θα το καταφέρεις αυτό; Ο πλέον αρμόδιος, Νίκος Μίχαλος, μοιράζεται μαζί σου τις γνώσεις του σχετικά με το θέμα. Κράτησε σημειώσεις.

Το πόλο είναι το άθλημα των νοτίων και αυτοί είναι οι λόγοι

Nou-Pou.gr

Αν και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σήκωσε πολλές Ευρωλίγκες για να περάσει το μήνυμα ότι στα νότια προάστια ξέρουν από μπάσκετ, το πόλο μύριζε από μακριά δύο πράγματα: χλώριο και ότι δεν υπάρχει άλλο άθλημα, που να ταιριάζει τόσο σε μια περιοχή.

Όταν δεν σερφάρεις στο νερό, σέρφαρε στο Lovesurfing.gr

Nou-Pou.gr

Λάτρεις του surf, ενωθείτε και ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στον κλάδο του αγαπημένου σας σπορ (που μεταξύ μας το surf είναι πολλά περισσότερα από ένα χόμπι, είναι στάση ζωής) από το πρώτο ελληνικό site αφιερωμένο στο surf, από το Lovesurfing.gr.