ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Alone in the city: Αποδράστε στη «Mavili Beach» στo κέντρο της πόλης

Οι προτάσεις του NouPou για εσένα που έχεις μείνει στην πόλη τον Αύγουστο. Γιατί πάντα έχεις κάτι να κάνεις όταν όλοι οι άλλοι έχουν φύγει.

Μέσα Αυγούστου έχεις μείνει στην πόλη και ψάχνεις τι να κάνεις; Λοιπόν, σου έχουμε μια φανταστική πρόταση: Τι θα έλεγες να βγεις εκτός συνόρων -όχι πολύ μακριά μέχρι την πλατεία Μαβίλη- για να απολαύσεις το μπάνιο σου;

Ναι, διαβάζεις πολύ σωστά. Φόρεσε το μαγιό σου και πήγαινε να απολαύσεις το μπάνιο και το φαγητό σου στο Mavili beach και θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο ελληνικό νησί (κι ας είσαι στο κέντρο της Αθήνας).

Το roof garden του ξενοδοχείου «Αλέξανδρος», μεταμορφώθηκε σε μια υπέροχη παραλία με εκπληκτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού.

Η «Παραλία Μαβίλη» προσφέρει μια σειρά ανέσεων στους ένοικους του ξενοδοχείου αλλά και τους επισκέπτες, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Ξαπλώστρες, παροχή ρεύματος με πρίζες και θύρες USB, δωρεάν σύνδεση στο internet, άνετα daybeds με αποκλειστικό mini bar και τηλεόραση.

Στο σκιασμένο, πλακοστρωμένο χώρο κάτω από την βουκαμβίλια, λειτουργεί η ταβέρνα της παραλίας.

Τα πετρόκτιστα πεζούλια και η άμμος δημιουργούν ένα καλαίσθητο, νησιώτικο περιβάλλον που μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας, αλλά και το ποτό ή κάποιο από τα πολλά cocktail.

Στην «Παραλία Μαβίλη», θα περπατήσετε στην άμμο, στην καρδία της πόλης.

Info: Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα  Τηλ: 2162007699