ΓΕΥΣΗ

DIRTY ΜΑΝΗ, το street food στο Κουκάκι έχει άρωμα από τη Μάνη

Το αγαπημένο μας street food έχει γίνει πάλι μόδα και εμείς δεν χορταίνουμε να το απολαμβάνουμε ιδιαίτερα όταν φτιάχνεται με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

reΠίσω από τη νέα άφιξη του DIRTY ΜΑΝΗ που εδώ και λίγες ημέρες έχει σταθμεύσει στο πολυσύχναστο Κουκάκι σκορπώντας ελληνικές μυρωδιές κρύβεται η ομάδα του ΜΑΝΗΜΑΝΗ που μετρά 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εστίαση. Η δεμένη ομάδα του εστιατορίου μεταφέρει την αγάπη της για τις καλές πρώτες ύλες και την πειραγμένη ελληνική κουζίνα στον δρόμο, δημιουργώντας σουβλάκι και πίτες σε παραδοσιακές και νέες γεύσεις.

Στο Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 5, το DIRTY MANH, στάθμευσε για να σκορπίσει γεύσεις και μυρωδιές από τον τόπο του. Έχει τα χαρακτηριστικά μιας καντίνας, που εμφανίζεται σαν να έχει παρκάρει για λίγο στο Κουκάκι, κοντά στην Ακρόπολη, φέροντας στον δρόμο συνταγές και υλικά από τη Μάνη και την Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Φουρούλης βρίσκεται πίσω από το μενού που έχει σχεδιαστεί με βάση την ελληνικότητα, τους αγαπημένους συνδυασμούς του ΜΑΝΗΜΑΝΗ, με τη διαφορά πως εδώ τίποτα δεν είναι μαγειρεμένο από πριν και με την παραγγελία σου θα βουτήξει στο τηγάνι ή στη σχάρα.

Θα απολαύσετε λοιπόν παραδοσιακό καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο μαριναρισμένο σε χειροποίητη μαγιονέζα, με λάχανο και καρότο σε σάλτσα από ελαιόλαδο, λεμόνι και φρέσκα βότανα.

Info: Δημητρακοπούλου 5, Κουκάκι

Ώρες Λειτουργίας: 17.00 με 24.00

Ημέρες: Τρίτη με Κυριακή