ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Για το «Peru in a yard» αξίζει να ανέβεις Κηφισιά

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις του Περού και της Πορτογαλίας σε περιμένει στο κέντρο της Κηφισιάς.

Το νεοκλασικό κτίριο του 1900, στο κέντρο της Κηφισιάς, ανανεώθηκε για να προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις του Περού και της Πορτογαλίας.

Ακόμα και η διακόσμηση του εστιατορίου είναι προσαρμοσμένη στην αισθητική των δύο χωρών, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η ατμοσφαιρική αυλή που βρίσκεται στο πλάι του νεοκλασικού κτιρίου.

Η νέα ομάδα του chef  Χρήστου Κάλπου έχει ετοιμάσει έναν κατάλογο με πιάτα από την περουβιανή και πορτογαλική κουζίνα στα οποία πρωταγωνιστούν τόσο το ψάρι όσο και το κρέας.

Λαυράκι με γάλα τίγρης, φιλέτο σφυρίδας με μαύρο ταραμά είναι μερικά από τα πιάτα για όσους αγαπούν το ψάρι, ενώ το black Angus είναι μια από τις γευστικές προτάσεις για όσους επιλέξουν το κρέας.

Εκτός από τα κυρίως πιάτα μπορείτε να ξεκινήσετε με σούπες, όπως αυτή με τα κόκκινα και κίτρινα ψητά παντζάρια με ανθότυρο, ψητά σπαράγγια και chips κολοκύθας.

Ο ζεστός χώρος του εστιατορίου προσφέρεται για να απολαύσετε cocktails δια χειρός Κώστα Σίμου. Το Σαββατοκύριακο η κουζίνα ανοίγει από νωρίς το πρωί καθώς σερβίρεται brunch.

Info: Αγίου Δημητρίου 13, Κηφισιά, Τηλ. 2108088866