ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Magna Grecia Steak, το μπιστρό που ξέρει από καλό κρέας

Στο πρώτο όροφο του Yoleni’s βρίσκεται το «Magna Grecia Steak Bistro-Rotisserie» με τη γευστική υπογραφή του σεφ Ηλία Σκουλά.

Το πρότυπο κρεοπωλείο του «Carnicero meat & delicatessen» ένωσε τις δυνάμεις του με την εμπειρία του γνωστού σεφ Ηλία Σκουλά στο χώρο της εστίασης και δημιουργεί μια νέα πρόταση: Το «Magna Grecia Steak Bistro-Rotisserie».

Στο μενού του steak bistro που είναι στον πρώτο όροφο στη Yoleni’s, στο Κολωνάκι, θα βρεις ελληνικά προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ στη σάλα δίπλα από την κουζίνα βρίσκεται το ψυγείο όπου φιλοξενεί τα κρέατα.

Ο χώρος δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε επιτόπου premium κοπές κρέατος της επιλογής μας στο εστιατόριο, είτε να επιλέξουμε από τις δημιουργικές προτάσεις πιάτων, πάντα με την υπογραφή του σεφ.

Φυσικά στο μπιστρό ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το κρέας που ψήνεται είτε στη σχάρα είτε στη σούβλα. Και εδώ οι επιλογές είναι πολλές από αντικριστό μέχρι κοντοσούβλι μαύρου χοίρου. Εκτός από τα ελληνικά κρέατα υπάρχει μια ενημερωμένη λίστα κρεατικών απ’ όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων  μπορείς να γευτείς  Rib eye wagyu από την Αυστραλία, μοσχάρι Chianina από την Ιταλία και entrecote από το Μπορντό.

Από τον κατάλογο του μαγαζιού δεν γίνεται να λείπει το πιο χαρακτηριστικό πιάτο του γνωστού σεφ, το burger. Μόνο που αυτή την φορά ο Ηλίας Σκουλάς κάνει την ανατροπή: προτείνει burger με την ονομασία «La Catedral»,  όπου το μπιφτέκι είναι μεγαλύτερο από το ψωμάκι βάζοντας μας να το φάμε με μαχαιροπίρουνο.

Σόλωνος 9, Κολωνάκι, τηλ. 212 2223623.