ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Διακοπές με ιστιοπλοϊκό με τη Thrace Yachting

Το σκάφος είναι η καλύτερη επιλογή για ξέγνοιαστες, COVID-free διακοπές το φετινό καλοκαίρι.

Μια ημέρα γεμάτη θάλασσα, καλοκαιρινή διάθεση, sea toys και άλλες πλωτές εκπλήξεις έζησαν 8 καλεσμένες σε ένα από τα καταμαράν της Thrace Yachting.

Υποδέχτηκαν με αυτό τον τρόπο το καλοκαίρι και να πήραν μια γεύση για το πώς μπορεί να είναι η συνέχειά του.

Φέτος τα σκάφη είναι η καλύτερη επιλογή για ξέγνοιαστες, COVID-free διακοπές αλλά και γιατί, όπως είπαν και οι καλεσμένες της Thrace Yachting, «αν ανέβεις σε σκάφος, δε θα θες να κατέβεις… Κάθε καλοκαίρι θα θέλεις μόνο τέτοιες διακοπές!».

Σκέψου: Διακοπές σε ένα σκάφος, εσύ και η παρέα σου στα καταγάλανα ελληνικά νερά, να ανακαλύπτεις καινούριους προορισμούς και κρυφές παραλίες. Με την αυτονομία να ταξιδεύεις όπου θέλεις και όπως τα φέρει ο καιρός, και φυσικά με την άνεση και τις ευκολίες που σου προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο σκάφος.

Είναι μια οικονομική λύση, προσιτή σε όλους και όχι μια πολυτέλεια μόνο για λίγους. Για μικρές ή μεγάλες παρέες, ιδανική και για οικογένειες καθώς συγκεντρώνει πολλές δυνατότητες στον ίδιο χώρο.

Στα πλήρως εξοπλισμένα και ευρύχωρα Dufour σκάφη της Thrace Yachting έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα πλωτό ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις και τις ευκολίες για να κάνεις τις πιο ξεκούραστες διακοπές.

Και αν φυσικά σκέφτεσαι την καθαριότητα και την ασφάλεια λόγω της εποχής που διανύουμε, το σκάφος αποτελεί την πιο σίγουρη λύση. Γιατί στα σκάφη της Thrace Yachting έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και γιατί ταξιδεύεις χωρίς το ρίσκο των μεταφορικών μέσων και πλοίων.

Site: www.thraceyachting.com
Instagram: www.instagram.com/thraceyachting