ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Hospitality Ambassadeurs: Το νέο site στο οποίο οι διακοπές στην Ελλάδα έχουν τον πρώτο λόγο

Προορισμοί διακοπών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, συνταγές, success stories και ελληνικά προϊόντα είναι μερικά μόνο από όσα μπορείς να βρεις στο νέο site hospitalityambassadeurs.com που δημιούργησαν ο Executive Chef Κωνσταντίνος Κωβαίος και η (Hotel) Guest Relations Specialist Δήμητρα Δολιανίτη.

Το κοινό όραμα και η αγάπη για τη φιλοξενία, αποτέλεσαν τη σπίθα για τη δημιουργία των Hospitality Ambassadeurs. Δυο ενεργά στελέχη του τουρισμού, η Δήμητρα Δολιανίτη κι ο σεφ Κωνσταντίνος Κωβαίος, με διάθεση δημιουργική, αποφάσισαν να κάνουν το όραμά τους πράξη. Ένα όραμα που ενώνει και αποτελεί καμβά έμπνευσης.

O Executive Chef Κωνσταντίνος Κωβαίος
Η Hotel Guest Relations Specialist Δήμητρα Δολιανίτη

«Ο τουρισμός της χώρας μας δεν είναι μόνο ήλιος, θάλασσα και μνημεία. Στην κορυφή όλων ήταν, είναι και θα παραμείνει ο άνθρωπος» λένε οι ίδιοι. «Ξεκινώντας αυτό το ενθουσιώδες ταξίδι, παίρνουμε μαζί με τις εμπειρίες μας στον χώρο, ενδιαφέρουσες ιστορίες Σεφ, ελληνικές συνταγές και προϊόντα, συνεντεύξεις, inspiring ομιλητές, ποιοτικό κρασί, ζυθοποιίες και δροσιστικά κοκτέιλ με άρωμα Ελλάδας».

Δημιουργίες του chef Κωνσταντίνου Κωβαίου

«Το concept του site μας ένα και απλό: Να αναδείξουμε την αυθεντικότητα του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και να προσκαλέσουμε ανθρώπους και επιχειρήσεις στην προβολή τους, καθώς για εμάς αυτοί είναι οι Ambassadeurs (πρεσβευτές)».

Για να γνωρίσεις κι εσύ τους πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας, δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στο ολοκαίνουργιο hospitalityambassadeurs.com

Κεντρική φωτογραφία: Paliomylos Spa Hotel στη Νάουσα της Πάρου