ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τα Oneira (Villas) ξεκινούν στην Κεφαλονιά

Ιόνιο, ξεκούραση, διακοπές. Δηλαδή Oneira Villas. Πήγαμε, μείναμε και σας τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Το να σου προτείνει κάποιος να πας για διακοπές στην Κεφαλονιά, είναι σαν να σου λέει «η Ελλάδα έχει ωραίες παραλίες». Το ξέρουμε αυτό. Το παρακάτω θέλουμε. Που στην Κεφαλονιά; Εδώ ερχόμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε.

«OneiraVillas» βρίσκονται στην περιοχή Τραπεζάκι,στο νότιο κομμάτι της Κεφαλονιάς. Αποτελούνται από 5 ιδιωτικές βίλες, οι οποίες μαζί με την πισίνα, είναι ιδανικές για τις στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης των διακοπών σας. Ο συνδυασμός της ανεμπόδιστης θέας στη θάλασσα, αλλά και στο βουνό θα σας χαρίσει αναμνήσεις γεμάτες χρώματα, ήχους και αρώματα.

Την όμορφη θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε από την άνεση του ιδιωτικού σας μπαλκονιού και από τις ξαπλώστρες που είναι τοποθετημένες γύρω από την πισίνα. Από την πισίνα των 100m² μπορείτε να ξεκινήσετε την κάθε σας ημέρα με μια δροσιστική και αναζωογονητική βουτιά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την όμορφη θέα.

Το κατάλυμα είναι ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται για τις καλύτερες διακοπές! Χωρίς καμία υπερβολή όποια…σύνθεση και αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Θα φροντίσουν γι’ αυτό και οι εξαιρετικοί και διακριτικοί οικοδεσπότες. Κεφαλονίτες φιλόξενοι, καθόλου τρελοί, με μοντέρνα οπτική στην υπόθεση τουρισμός, μία εξαιρετική οικογένεια «κρύβεται» πίσω από το υπέροχο μυστικό του συγκροτήματος «Oneira Villas».

Αντιγράφω το παρακάτω κείμενο από το site του καταλύματος. Αντιγράφω και προσυπογράφω. Δεν θα άλλαζα λέξη.   

«Γιατί να κλείσετε μαζί μας:

  • Εγγύηση καλύτερης τιμής: Εγγυόμαστε στους επισκέπτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κράτηση απευθείας μαζί μας, ότι έχουν την οικονομικότερη διαθέσιμη τιμή
  • Ευελιξία πληρωμής: Με την πραγματοποίηση της κράτησης, δεν απαιτούμε προπληρωμή του ποσού, ή προκαταβολή.
  • Προσωπική επαφή:Βρισκόμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες των επισκεπτών μας. Κατά την άφιξή σας, ενημερώνεστε με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου για εσάς ατόμου, το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
  • Φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό:Προσέχουμε ιδιαιτέρως ώστε τα άτομα που αποτελούν μέρος των «OneiraVillas» να χαρακτηρίζονται από ευγένεια και θέληση να μάθουν, και να προσφέρουν πάντα τα μέγιστα.
  • Τοπικές γνώσεις: Ως κάτοικοι του νησιού, ιδιοκτήτες και προσωπικό βάζουν πάντα τα δυνατά τους ώστε να προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση προκειμένου κάθε επισκέπτης να οργανώσει τις διακοπές του με τον ιδανικότερο τρόπο!
  • Βρίσκεστε σε καλά χέρια: Θέλουμε να προσφέρουμε τουλάχιστον ό,τι θα θέλαμε να μας προσφέρουν και για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι ξεχωρίζουμε. Πείτε μας τι ακριβώς χρειάζεστε ή ονειρεύεστε και σίγουρα θα συμβάλουμε για να συμβεί».

Παλιά ήταν ένας κρυμένος μικρός παράδεισος λίγο έξω από το Αργοστόλι. Τώρα το μαθαίνουν ολοένα και περισσότεροι, καθώς το συστήνουν όλοι οι επισκέπτες του. Τρέξε να προλάβεις, που λένε.