ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Caravin Wine Bar: ο καλύτερος λόγος να έρθεις στο Θησείο

Το… Καραβάνι του Κρασιού, μας καλεί να το επισκεφτούμε και εμείς δε μπορούμε να πούμε όχι.

Μόλις το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου έγινε το επίσημο opening party ενός νέου και πολύ ιδιαίτερου μαγαζιού. Εκλεκτοί φίλοι του κέντρου αλλά και γνήσιοι wine lovers της Αθήνας συναντήθηκαν στα εγκαίνια του νεοσύστατου Caravin Wine Bar στο Θησείο -που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για τους οινόφιλους και όχι μόνο- και έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Οι μεγάλες ανοικτές τζαμαρίες στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας, το φιλόξενο casual περιβάλλον, οι νοσταλγικές μελωδίες του ακορντεόν που εναλλάσσονταν με jazz και swing επιλογή του DJ, οι γευστικές δοκιμές από μία προσεγμένη Ελληνική και Διεθνή λίστα κρασιών και το εξαιρετικό φαγητό, ήταν μεταξύ άλλων αυτά που περιελάμβανε η βραδιά.

Το Caravin Wine bar ( The Caravan of Wine) αποτελεί πλέον την αφετηρία του καραβανιού για μια σειρά από ταξίδια νοερά σε τόπους μακρινούς, όπου το κρασί, θα είναι πάντα η αφορμή για να ανακαλύψεις εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές, ανθρώπους, πολιτισμούς και κουλτούρες από όλο τον κόσμο. Ιδανικό για πρωινό ή καφέ, after work, after shopping, βραδινή έξοδο αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις μετά οίνου και είναι από τα μικρά μυστικά της πόλης που αξίζει να μάθεις.

Τι να διαλέξεις εδώ ή καλύτερα τι να πρωτοδιαλέξεις; Θα πρέπει να εμπιστευτείς τις γνώσεις της Sommelier Άννας Χρυσκιώτη, για να βρεις το κρασί που ταιριάζει απόλυτα στα δικά σου γούστα και της Αγγελικής Γκινοπούλου, για τα highlights με συνοδευτικές νοστιμιές από το πολύ ενδιαφέρον μενού του που στηρίζεται στα ελληνικά προϊόντα και πιάτα.

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα, λοιπόν, συνοδεύουν μοναδικά τα κρασιά σας. Μερικές φορές, φέρνουν πίσω τις μνήμες της παιδικής ηλικίας μας και άλλες φορές έρχονται δημιουργικά για να μας ανοίξουν ολοκαίνουργια μονοπάτια γεύσης.
Info: Ακάμαντος 11, Θησείο, Τηλ: 211 4003962