ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Ermina’s, τα νέα χειροποίητα σουβλάκια της Αιόλου

Ένα νέο μαγαζί άνοιξε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αιόλου με χειροποίητα σουβλάκια που φτιάχνονται με μεράκι.

Η νέα άφιξη στο γαστρονομικό χάρτη του κέντρου είναι το Ermina’s homemade souvlaki. Σ’ αυτό το μαγαζί θα βρείτε χειροποίητα σουβλάκια, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και σπιτικές σάλτσες για να συνοδέψετε το γεύμα σας, όλα φτιαγμένα στο χέρι. Γιατί η Ερμίνα Βασιλειάδου είναι μητέρα και την ενδιαφέρει να σερβίρει ποιοτικό φαγητό.

Τα κρέατα είναι ελληνικά από μικρές φάρμες της Βορείου Ελλάδας και τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, ενώ οι πατάτες κόβονται καθημερινά στο χέρι.

Η Ερμίνα Βασιλειάδου συνεργάστηκε με τον έμπειρο Γρηγόρη Τσακίρη, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φτιάξει το μενού του Centrale και Ρις με γούστο όπου τις έδωσε νόστιμες συνταγές.

Στον κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε σουβλάκια με μπιφτέκι μοσχάρι, μπιφτέκι χοιρινό και κοτόπουλου καθώς και φιλετάκια χοιρινά και κοτόπουλου. Τα ίδια προϊόντα μπορείτε να τα απολαύσετε και σε μερίδες φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά.

 

Μάλιστα το κάθε σουβλάκι έχει τη δική του σάλτσα και δεν μένει παρά να το δοκιμάσετε. Γιατί όπως και να το κάνουμε το αυθεντικό, παραδοσιακό μας street food είναι αναμφισβήτητα το σουβλάκι μας.

Info: Αιόλου 19Γ, Αθήνα, τηλ. 210 3254638