ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Fine Mess Smokehouse, η νέα άφιξη στο Κολωνάκι

Στο κέντρο της πόλης θα βρείτε το νέο εστιατόριο όπου η κουζίνα του δίνει έμφαση στα καπνισμένα κρέατα.

Το οδοιπορικό είκοσι-ενός χιλιάδων χιλιομέτρων σε τριάντα-εννιά Πολιτείες της Αμερικής έδωσε την έμπνευση στην Παυλίνα Θανοπούλου και στους Διονύση και Κωστή Μπαστιά να σχεδιάσουν μια πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία, έχοντας στην καρδιά της την φιλοσοφία του αυθεντικού barbecue.

Στα custom-made καπνιστήρια καπνίζονται σε ξύλο οξιάς εξαιρετικά κρέατα, που συναντάμε στο barbecue του Αμερικάνικου Νότου, αλλά και τυριά, ψάρια & θαλασσινά. H chef Έλενα Καπέρδα συνδυάζει δημιουργικά το barbecue με την σύγχρονη γαστρονομία. Signature πιάτο το Black Angus Brisket (στήθος μοσχαριού), καπνισμένο πάνω από 10 ώρες, με πουρέ τοπιναμπούρ και gravy sauce.

Το μενού των ιδιαίτερων, συναρπαστικών γεύσεων εντυπωσιάζει, παραμένοντας ταυτόχρονα casual και φιλικό, όπως επιτάσσει άλλωστε και η barbecue κουλτούρα του Fine Mess.

O φιλόξενος, chic χώρος με σύγχρονη αισθητική, σας προσκαλεί από νωρίς με Lunch και Dinner menus, ενώ η μπάρα του Fine Mess ειδικεύεται στο bourbon και στα old-fashioned cocktails και προτείνει επιλογές κρασιών που εκπλήσσουν από τον παγκόσμιο αμπελώνα.

info: Σκουφά 73, Κολωνάκι Τηλ 2111155725