ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται στο Fuga τον chef Miles Watson

Τα γαστρονομικά events του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Κατριβέση συνεχίζονται με επιτυχία. Την Πέμπτη 28 Μαρτίου υποδέχεται στην κουζίνα του τον Miles Watson και εμείς θα βγούμε εκτός συνόρων.

Ο Miles Watson, ο σεφ – εμπνευστής της καινοτόμου και δημιουργικής ομάδας των Pure Berlin, θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής των «Jam Sessions στην Κουζίνα», της σειράς των γαστρονομικών events που πραγματοποιούνται  στο Fuga. Μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα βρεθούν στην κουζίνα του Fuga για μία μόνο βραδιά στις 28 Μαρτίου και θα προσφέρουν ένα ξεχωριστό μενού που θα φέρει την υπογραφή και των δύο.

Η ομάδα των Pure Berlin έγινε γνωστή από την έντονη προσπάθειά τους να αναβαθμίσουν το προφίλ της γερμανικής κουζίνας σε όλο τον κόσμο, αφού θεωρούν ότι η γερμανική γαστρονομία δεν έχει καταφέρει να περάσει την πραγματική εικόνα και τις δυνατότητές της  διεθνώς. Έχοντας ως βάση τους το Βερολίνο,  ξεκίνησαν το «κίνημά» τους όπως θέλουν να το αποκαλούν, επαναπροσδιόρισαν ξεχασμένα παραδοσιακά πιάτα και τους έδωσαν μια πιο μοντέρνα εικόνα, προσφέροντας νέες γευστικές εμπειρίες. Για να πετύχουν τον στόχο τους ταξιδεύουν σε μεγάλους γαστρονομικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας μενού με παραδοσιακά γερμανικά πιάτα που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους και εκπλήσσουν τους λάτρεις της γεύσης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον τους για το νέο, δυναμικό προφίλ της γερμανικής κουζίνας.

Ο Miles Watson ανήκει, όπως και ο Δημήτρης Κατριβέσης, στη νέα γενιά των σεφ που έχουν ταξιδέψει πολύ, συγκεντρώνοντας εμπειρίες, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και υιοθετώντας πρακτικές όπως την αντιμετώπιση του food waste, την μείωση της κατανάλωσης της ζάχαρης και γενικότερα της υπεύθυνης γαστρονομίας.

Το μενού των δύο σεφ αποτελείται από 8 πιάτα, μέσα από τα οποία εκφράζεται η δημιουργικότητα, ο προσωπικός χαρακτήρας, η καινοτομία στην κουζίνα.

Σχετικά με τα Jam Sessions

Tα «Jam Sessions» πραγματοποιούνται με γνωστούς και επιδραστικούς σεφ από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έρχονται στην Αθήνα και παρουσιάζουν μαζί με τον σεφ και την ομάδα του Fuga ειδικά διαμορφωμένα μενού και στα οποία οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια από τα  πιο εμβληματικά τους πιάτα.

Κόστος μενού: 80 ευρώ το άτομο.

Προτεινόμενο wine pairing: 20 ευρώ το άτομο.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Τηλ. 210 7242979 & email: info@fugarestaurant.gr

Fuga: Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία) www.fugarestaurant.gr | τηλ. (0030) 210 7242979 | email: pr@fugarestaurant.gr