ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Mr Pug βρήκε τη θέση του στο κέντρο της Αθήνας

Ο σεφ, Γιώργος Βενιέρης παντρεύει μοναδικά την ασιατική κουζίνα με ελληνικές γαστρονομικές πινελιές. Εσύ θα του αντισταθείς;

Στην οδό Νίκης 33 και Ναυάρχου Νικοδήμου 3, βρήκε στέγη η αθηναϊκή εκδοχή του  μυκονιάτικού Mr Pug. Γιατί αυτό το εξαιρετικό asian fusion εστιατόριο με σεφ τον Γιώργο Βενιέρη άνοιξε για πρώτη φορά στη Μύκονο. Έπειτα είχε σειρά η καντίνα του Mr Pug στο Χαλάνδρι μέχρι που πριν μερικές βδομάδες άνοιξε (και) το εστιατόριο στην Αθήνα για να γευτούμε τις μαγειρικές ικανότητες του γνωστού σεφ.

Ουσιαστικά ο Γιώργος Βιενιέρης έχει μεταφέρει τη φιλοσοφία του μυκονιάτικου εστιατορίου στο κέντρο της πόλης, αλλά ο κατάλογος είναι μικρότερος και πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι και από τη Μύκονο -κάτι που δεν το κάνει στο εστιατόριο του νησιού.

Στον κατάλογο του Mr Pug εδώ στην Αθήνα δεν θα βρείτε ορεκτικά και κυρίως πιάτα, ενώ μερικά από τα πιάτα του μπορείτε να τα παραγγείλετε με το κομμάτι. Glass noodles με κιμά γίδας, τσίλι και λάιμ, μικρά burger με pulled duck και bao buns με φουαγκρά, παπάγια και μάνγκο είναι μόνο μερικές γευστικές επιλογές που αξίζουν τη δοκιμή σας.

Το φαγητό σας θα το συνοδέψετε με ποτά από premium spirits, τα οποία δεν έχουν μεγάλη ένταση και είναι φτιαγμένα για να συνοδεύουν το φαγητό σας.

Στα plus της asian fusion εμπειρίας δια χειρός Γιώργου Βενιέρη είναι πως εκτός από τα δημιουργικά πιάτα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσίαση τους όπου έχεις την αίσθηση πως έχεις ένα πίνακα ζωγραφικής….μέσα στο πιάτο σου.

Νίκης 33 και Ναυάρχου Νικοδήμου 3,

τηλ 210-3311436