ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Στα PΑΧ κρύβεται η πιο απολαυστική πλευρά των Χριστουγέννων

Τα PAX στην οδό Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζουν ένα burger που μυρίζει Χριστούγεννα, αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών. Σπεύσαμε να το δοκιμάσουμε.

Το ότι το πρώτο Pax Burgers έχει ανοίξει στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, το γνωρίζεις ήδη. Τον νέο όμως των γιορτών είναι ότι ο κατάλογός του εμπλουτίστηκε με ένα άκρως απολαυστικό burger, εμπνευσμένο από τις συνταγές που σερβίρονται την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι βόλτες στο κέντρο μόλις απέκτησαν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Το Christmas Special, Camembert & Cranberry BBQ Burger με παραδοσιακή cranberry BBQ sauce, η οποία συνδυάζεται αρμονικά με παναρισμένο τυρί camembert πάνω σε φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τομάτα, ρόκα και κρεμώδες pomegranate mayo sauce σε χειροποίητο brioche bun, είναι η εκλεκτή εορταστική προσθήκη στο μενού.

Εννοείται ότι οι γευστικές εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Απολαύσε τα αγαπημένα juicy burgers με τις μουσικές επιλογές αγαπημένων DJ στα PAX στην Αιόλου και στην Καλαποθάκη.

Kι επειδή τo limited edition Burger of the month, Dirty Bastard, ήταν και παραμένει ξεκάθαρη αδυναμία, θα σερβίρεται στα PAX και τις γιορτές. Ένας συνδυασμός beef brisket, φρέσκου μοσχαρίσιου μπιφτεκιού και chipotle bbq sauce που φτιάχθηκε για να σε κολάσει.

Α-Pax και φας, κολλάς. Σίγουρα πράγματα.