ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

The Str.Eaters, το πρώτο food court άνοιξε στη πλατεία Καρύτση

Το πολυαναμενόμενο Str Eaters, το πρώτο food courts με οκτώ διαφορετικούς γαστρονομικούς σταθμούς άνοιξε μόλις χτες, Παρασκευή (09/11) στη πλατεία Καρύτση.

Tο Str.Eaters, το νέο street food project, που φέρνει γαστρονομικό αέρα Γαλλίας και Αμερικής στο κέντρο της πόλης δημιουργώντας για πρώτη φορά μέσα στον ίδιο χώρο οκτώ διαφορετικούς γευστικούς σταθμούς, άνοιξε τις πύλες του για τους food lovers και όχι μόνο.

Στον κάθε γευστικό σταθμό θα πειραματιστείς με ένα υλικό-πρωταγωνιστή: Στο Heggllo δοκίμασε ευρωπαϊκές συνταγές με αυγά, στο Crazy Coop πειραγμένες αμερικάνικες προτάσεις με κοτόπουλο και πάπια, στο My Fish Fishing ευρηματικές θαλασσινές μπουκιές και στο We Meat Again κλασσικά αλλά και πιο ευρηματικά κρεατοφαγικά πιάτα μεταξύ των οποίων το άπαιχτο σπιτικό corned beef. Όσο για τους λάτρεις της  ισορροπημένης διατροφής θα βρουν στο Go Vegie μια πλούσια ποικιλία σε σαλάτες και χορτοφαγικά γεύματα.

Τις προτάσεις από κάθε station συνοδεύουν τα δροσερά cocktails, που έρχονται σερβιρισμένα με τον πιο Str.Eater τρόπο, μπύρα ή επιλεγμένα κρασιά από το Wine Station αλλά και οι φρέσκοι χυμοί.

Στον όροφο του καταστήματος θα φιλοξενούνται τα special events και τα pop up stores, με πρώτο, μεγάλο «φιλοξενούμενο» την Vespa.

 Καρύτση 7, Αθήνα (είσοδος και από τη πλατεία)