ΓΕΥΣΗ

Το κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι βάζει φωτιά στη ψησταριά

Ένα νέο concept εγκαινίασε η Φάρμα Μπράλου στον Αθηναϊκό χάρτη του street food με πολλές επιλογές σε σουβλάκια, αλλά και χορταστικά κρεατικά.

 

Στο πεζόδρομο της οδού Μηλιώνη 9 στο Κολωνάκι, το γνωστό κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου διαμορφώθηκε ειδικά και πλέον φιλοξενεί εκτός από τις βιτρίνες-ψυγεία με εκλεκτά κρεατικά και μια μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν τραπέζια και ένας ψηλός πάγκος, για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους στο μαγαζί.

Το μενού του Ψητοκρεοπωλείου, είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με όλα τα σουβλάκια και τα άλλα κρεατικά να είναι φρέσκα και να ετοιμάζονται καθημερινά από τα χέρια της ομάδας της κουζίνας.

Το Ψητοκρεοπωλείο  ακολουθεί τη φιλοσοφία της Φάρμας Μπράλου, που βρίσκεται στη Φθιώτιδα και είναι «From Farm to Table». Το κρέας είναι από ζώα ελευθέρας βοσκής που εκτρέφονται στη Φάρμα και φτάνουν φρέσκα, καθημερινά στην Αθήνα, τόσο στα καταστήματα όσο και στo εστιατόριo της Φάρμας στο Κολωνάκι.

Στο νέο Ψητοκρεοπωλείο το μενού περιλαμβάνει κoτόπουλο σουβλάκι ελευθέρας βοσκής, χοιρινό σουβλάκι, μοσχάρι Black Angus σουβλάκι, μπιφτέκι γαλοπούλας ελευθέρας βοσκής, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, μπιφτέκι Black Angus.

Επιπλέον θα βρείτε ψαρονέφρι χοιρινό, φιλέτο μοσχαρίσιο, φιλετάκια κoτόπουλο στήθος ελευθέρας βοσκής, μπριζολάκια χοιρινά, παϊδάκια από αρνί γάλακτος και ένα εξαιρετικό αυθεντικό burger, κ.α. Στα συνοδευτικά περιλαμβάνονται πατάτες τηγανητές, αλλά και σαλάτες.

Info: Φάρμα Μπράλου, Μηλιώνη 9, Κολωνάκι, τηλ.:213-04 55 929