ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Το Rudu Bar στα Πετράλωνα σε βάζει στους ρυθμούς του

Στη γωνία Ευάδνης 1 και Ηρακλειδών 70, ένα νέο μπαρ υπόσχεται να κάνει ενδιαφέρουσες τις μέρες σου κι ακόμη περισσότερο, τα βράδια σου.

Ο χώρος minimal, με μια vintage αισθητική κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα, εμπνευσμένο από τους The Smiths, φωτίζει στον τοίχο πάνω από τον Chesterfield μπεζ καναπέ του: ‘There is a light that never goes out’. Όσο βραδιάζει, πιάνεις θέση στην μεγάλη μπάρα (συγκεκριμένα, επτά μέτρων), ζητάς από τους bartenders να σου ετοιμάσουν κάτι special, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και χαζεύεις το φωτισμένο τρένο που διασχίζει τις ράγες ακριβώς απέναντι από το μπαρ. Το Rudu Bar είναι η νέα ατμοσφαιρική άφιξη, κάπου ανάμεσα στα Πετράλωνα, το Θησείο και το Γκάζι.

Στο Rudu θα βρεις και τα κλασικά ποτά, αρκετές μπύρες αλλά και μια άκρως ενημερωμένη κάβα με ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών, μιας και οι τρεις φίλοι και συνεργάτες, Χρήστος Κρεμαστάς, Ανέστης Ιορδανίδης και Κωνσταντίνος Σιάνος ήθελαν να φτιάξουν ένα αυθεντικό bar που στηρίζεται στο καλό ποτό και στην καλή μουσική.

Πράγματι, το κομμάτι της μουσικής επιμέλειας δεν ‘αφέθηκε’ σε μια ξερή playlist που παίζει στο backround, καθώς μια ομάδα djs αναλαμβάνει να ξεσηκώσει τους θαμώνες του Rudu Bar. A’bleiz Meursault, dijenaky, Pariolis, d.j. Maryjane, αλλά και ο Alex-x Afanas (από το μπαρ Άνθρωπος) στα decks (stay tuned στη σελίδα τους στο facebook για τις εκδηλώσεις). Από τις αρχές του Φεβρουαρίου μάλιστα εγκαινιάζονται τα rudu live events, με special καλεσμένους, όπως τους Tango with Lions.

Ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο του Rudu είναι ο καφές. Οι Utopia Coffees (Kawacom) σερβίρονται καθημερινά στο Rudu, με την ποικιλία καφέ ‘Utopia 9’ να φιγουράρει ως η βασική τους επιλογή καθώς αποτελεί ένα μοναδικό χαρμάνι, με πλούσιο σώμα από τους καλύτερους λατινοαμερικάνικους και αφρικάνικους καφέδες. Ο δεύτερος μύλος που έχει στηθεί δίπλα στη μηχανή, εναλλάσσει αφρικανικούς και λατινοαμερικανικούς μονοποικιλιακούς καφέδες.

Info: Ευάδνης 1 και Ηρακλειδών 70, Πετράλωνα, 21 3099 3274