ΠΑΜΕ ΚΕΝΤΡΟ

Walla- walla, το νέο wine bar που άνοιξε στο Παγκράτι

Ένας ζεστός χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου, αλλά και γευστικά πιάτα με έθνικ επιρροές.

Στην οδό Αρχελάου 7, στο Παγκράτι, μια νέα άφιξη έχει προστεθεί εδώ και λίγες βδομάδες.

Το walla- walla είναι ένα ολοκαίνουργιο bar, όπου θα βρείτε πάνω από 70 premium ετικέτες κρασιού, δώδεκα cocktails, τα οποία έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος και θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα. Ανοίγει καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 19.00μ.μ ενώ την Κυριακή σερβίρει από τις 11.00 το πρωί brunch.

Το όνομα του προέρχεται από το γλυκό κρεμμύδι walla walla που ταξίδεψε το 19ο αιώνα από την Κορσική στις ΗΠΑ κι έδωσε το όνομά του σε μια επαρχία της πολιτείας του Washington -εκεί παράγονται εξαιρετικής ποιότητας κρασιά.

Εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το κρασί καθώς περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, όπου η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στα natural wines. Εκτός από το να απολαύσετε το κρασί σας στο φιλόξενο χώρο μπορείτε να αγοράσετε την φιάλη της αρεσκείας σας από το wine shop.

Το μενού έχει την υπογραφή του Κώστα Τσίγγα με ethnic πινελιές. Taco με γαρίδες ψητές, σπιτική μαγιονέζα και λάιμ, προβατίνα curry με ανανά και κους-κους είναι μεταξύ των πιάτων που θα βρείτε στον καταλόγο.

Info: Αρχελάους 7, Παγκράτι

Τηλ 210-7230832