ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Ε/Γ Ταξιδεύοντας είναι από τις καλύτερες ψαροταβέρνες εκεί έξω

Στο Κερατσίνι υπάρχει το Ε/Γ Ταξιδεύοντας, ένα σημείο ψαροφαγίας και θαλασσινών γεύσεων που συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα με τη φιλική χαλαρή και ατμόσφαιρα. Από τα πιο αγαπημένα μας στην κατηγορία. 

Λένε ότι αν δεν βρέξεις τον πωπό σου, ψάρι δεν τρως αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλη αλήθεια αυτό. Γιατί αν ψάχνεις θα βρεις το ψάρι και τα θαλασσινά που θες. Με υπομονή και πλάνο, μπορείς να ανακαλύψεις μαγαζιά και εστιατόρια όπως το Ε/Γ Ταξιδεύοντας στο Κερατσίνι, μια από τις πιο προσεγμένες ψαροταβέρνες της Αθήνας.

Ανάμεσα σε σπίτια και μέσα στη γειτονιά του Κερατσινίου (που για κάποιους φαντάζει μακριά, αλλά για τους γνώστες του ευρύτερου Πειραιά έχει πολλά να προσφέρει σε τέτοιες γευστικές γωνιές) η ομάδα του Ε/Γ Ταξιδεύοντας, μια παρέα που αγαπάει το καλό φρέσκο ψάρι και έχει ψαράδες-φίλους που το φέρνουν με τις τράτες τους, έχουν δημιουργήσει από το 2002 ένα μενού που έχει τη φιλικότητα της ταβέρνας και μια υψηλού επιπέδου γεύση, αντίστοιχη με αυτή που συναντάς σε upper class εστιατόρια.

Μύδια και όστρακα κάθε λογής και όστρακα που σου μιλάνε από τη φρεσκάδα, γάμπαρη Αμβρακικού, μια από τις καλύτερες μακαρονάδες (με γφαρίδα, με κωλοχτύπα, στρείδια ή αυγοτάραχο) που έχουμε δοκιμάσει, εξαιρετική ρεγγοσαλάτα, το περίφημο χταπόδι του Νώντα και φυσικά μεσαία ή μεγάλα ψάρια για όποιον θέλει να εντρυφήσει στο άθλημα.

Το service γρήγορο, φιλικό και πάντα έτοιμο να εξηγήσει οτιδήποτε δεν σου είναι εύκολα κατανοητό στον κατάλογο (για παράδειγα εμείς ρωτήσαμε “τι ακριβώς είναι ο γαυροντολμάς;” και σε ένα περιβάλλον που σίγουρα ενδείκνυται για παρέα, λίγο (ή πολύ) τσίπουρο από τα 14 διαφορετικά που έχει και φυσικά συζητήσεις.

Σύμπερασμα: Το Ε/Γ Ταξιδεύοντας είναι μια από τις καλύτερες επιλογές ψαροφαγίας στην πόλη και το συστήνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Info
Πλάτωνος 72, Κερατσίνι
2104324368

* Το Ε/Γ Ταξιδεύοντας έχει ανοίξει και στα βόρεια προάστια: Ευαγγελιστρίας 36, Νέα Ερυθραία/ 210 620-1572

Ευαγγελιστρίας 36, Νέα Ερυθραία

T: +30 (210) 620-1572