ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η τελευταία εμφάνιση του dj Valeron στο Darling στον Πειραιά πριν τη Μύκονο

Το αγαπημένο στέκι του Πειραιά υποδέχεται την Παρασκευή 3 Μαΐου στα decks τον dj Valeron λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο.

Το αριστοκρατικό και κομψό «Darling» βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Δραγάτση σε απόσταση αναπνοής από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Το ιδιαίτερο καφέ, εστιατόριο και μπαρ έχοντας αποκτήσει τη δική του ταυτότητα και αισθητική έχει καταφέρει να γίνει talk of the town.

Ένας ακόμη λόγος που επιλέγουμε το Darling είναι τα πάρτι του. Αυτή την Παρασκευή 3 Μαΐου στα decks του πειραιώτικου all day bar –restaurant ανεβαίνει –για ακόμη μια φορά- ο dj Valeron και είναι έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό με τις μουσικές του επιλογές.

Λίγο πριν φύγει για το νησί των ανέμων ο αγαπημένος dj Valeron δίνει το τελευταίο του πάρτι στο Darling.

Ο γνωστός dj που ξεκίνησε την καριέρα του από την Κέρκυρα –τόπο καταγωγής του- έγινε ευρέως γνωστός από τα θρυλικά πάρτι του στη Μύκονο. Ο dj Valeron  από το 2002 παίζει μουσική κάθε καλοκαίρι στα καλύτερα μαγαζιά του κοσμοπολίτικου νησιού, ενώ φέτος μπορείτε να τον απολαύσετε από τις 18/5 και κάθε Σάββατο στο Scorpios Mykonos. Το χαρακτηριστικό της μουσικής του γνωστού dj είναι  το πάντρεμα των παραδοσιακών οργάνων με την ηλεκτρονική μουσική δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μουσικό προϊόν που έχει κερδίσει το κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Με καλοκαιρινή διάθεση δίνουμε ραντεβού στις 3 Μαΐου στις 20.00 το βράδυ για να χορέψουμε μέχρι το πρωί με τις επιλογές του καλύτερου dj της Μυκόνου.

Info: Ιακώβου Δραγάτση 8, Πειραιάς

Τηλ κρατήσεων: 210- 4101410