ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Pancho Cantina Y Coctelería Mexicana: Αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό στη Μαρίνα Ζέας

Συνταγές «ψαγμένες» και κοκτέιλ σε μεγέθη που δεν έχετε ξανά δει. Εγγυημένα αυτές οι γεύσεις θα σας ταξιδέψουν νοερά στο Μεξικό.

Έχετε κανονίσει κάτι για απόψε; Αν όχι θα σας πούμε εμείς τι μπορείτε να κάνετε: να φάτε αυθεντικό μεξικανικό φαγητό στη Μαρίνα Ζέας με θέα θάλασσα και όμορφα σκάφη.

Το φιλικό προσωπικό του “PANCHO” σας υποδέχεται καθημερινά από νωρίς το πρωί με Μεξικάνικο ταμπεραμέντο, παραδοσιακέs Tequilerias και συγκλονιστικές συνταγές που δημιουργήσανε μετά από βαθιά έρευνα και μελέτη. Τι καλύτερο λοιπόν από το να αφήσετε το πάθος σας για τιs γεύσεις και τα αρώματα τηs χώραs τηs tequila να σας οδηγήσει εδώ;

Όπως μάθαμε, σε πολλές πόλεις της λατινικής Αμερικής αλλά και το Μεξικό κάθε Τρίτη πραγματοποιείται η γιορτή των tacos με μειωμένες τιμές σε αυτά αλλά και στα cocktails. Παράδοση που τηρεί και το συγκεκριμένο μαγαζί.

Smart tip:Ο Χοσέ Αράμπουλα γνωστός ως Πάντσο Βίγια (Pancho Villa) υπήρξε μαζί με τον Εμιλιάνο Ζαπάτα, ένας από τους πρώτους επανάστατες Μεξικανούς στρατηγούς κατά την επανάσταση του 1910 στο Μεξικό. Από εκείνον εμπνεύστηκαν το όνομα τους οι υπεύθυνοι και από την ιστορία της κουζίνα του Μεξικό, τις συνταγές τους. Τέλος, γράψτε στα social media το #pancho_cantina για να διαδώσετε τις νοστιμιές του μαγαζιού.

Info: Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, Τηλ: 210 4515849