ΓΕΥΣΗ

Το Shakespeare in Love θα σε κάνει να ερωτευτείς -ξανά- τον Πειραιά

Ένα νέο και πολύ ρομαντικό all day στέκι υπάρχει πλέον στον Πειραιά για όλους εκείνους που αναζητούν ατμοσφαιρικές εξόδους.

Το Shakespeare in Love στέκεται περήφανο, εκτός κεντρικών δρόμων και περιμένει να το ανακαλύψεις. Ένας all day χώρος που φτιάχτηκε στο πρώην εγκαταλειμμένο πετρόχτιστο κτήριο του 1897. Ένα μοναδικό ψηλοτάβανο κτήριο που μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα καλαίσθητο προορισμό.


Μπορείς και να φας και να πιεις. Ξεχωρίζουν από το ενημερωμένου μενού: τα ραβιόλια με κόκορα κρασάτο και ξινομυζήθρα καθώς και το ψητό μυλοκόπι με σταμναγκάθι και βινεγκρέτ λάιμ. Επίσης, στο μπαρ του ερωτευμένου Σέξπηρ μπορείς να βρεις μία εκλεκτή λίστα κρασιών (πάνω από 25 ετικέτες) και 50 signature κοκτέιλ.


Και τα καλά νέα δε σταματούν εδώ αφού ο χώρος φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα όπως ομιλίες, εκθέσεις φωτογραφίας ,παρουσιάσεις βιβλίων μέχρι και unplugged συναυλίες.
Όπως θα έλεγε και ο μεγάλος συγγραφέας :Όλα τα πράγματα είναι έτοιμα, αν το μυαλό μας είναι έτοιμο. Και το μυαλό μας -όπως και η ψυχή μας- είναι έτοιμα για το Shakespeare in Love.

Αγίου Σπυρίδωνος 3, Πειραιάς, τηλ 21 0413 1999

Main photo: bovary.gr