ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ

Chefi grill, η νέα λαχταριστή άφιξη στο Χαλάνδρι

Tο CHEFI Grill είναι το νέο project της ταλαντούχας ομάδας του CHEFI, το οποίο εστιάζει στο ποιοτικό και προσιτό grill, με πιάτα που απογειώνουν τη γεύση και φτιάχνουν τη διάθεση.

Η έμπνευση ξεκινά από το ότι το φαγητό πρέπει να φέρνει χαμόγελο. Στόχος της ομάδας είναι να προσφέρει στους πελάτες της μία fun, ευχάριστη ατμόσφαιρα και φαγητό που θα τους φτιάχνει τη μέρα σε ένα χαλαρό, φιλόξενο περιβάλλον και μία ομάδα από χαρούμενους ανθρώπους.

Στο μενού του CHEFI Grill πρωταγωνιστής είναι η σχάρα, με εξαιρετικής ποιότητας rib eye, bon fillet, χοιρινό iberico & picanha.

Kαθώς επίσης easy going πιάτα όπως κοτόπουλο, σολωμός, burgers, spare ribs, όλα με συνοδευτικά & sauce της επιλογής του πελάτη με απεριόριστα refills.

Πέρα από το grill, το μενού συμπληρώνεται από λαχταριστά ορεκτικά όπως χοιρινά sliders, CHEFI hot dogs & δημιουργικές σαλάτες, ενώ προσφέρονται και επιλογές ζυμαρικών για όσους δεν προτιμούν το κρέας.

Στο φινάλε αγαπημένα γλυκά όπως το mille feuilles, το chocolate orgasm και το tiramisu βάζουν σε πειρασμό ακόμα και τους πιο εγκρατείς.

Info: CHEFI Grill: Περικλέους 31, Χαλάνδρι, τηλ. 210.6815774, www.chefi.gr