ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ

Ο υπέροχα ποικιλόμορφος χώρος του Dalliance

Η Κηφισιά απέκτησε ένα café – bar – restaurant που ζηλεύουμε λίγο εμείς εδώ στα Νότια.

Βλέπεις οι σφραγίδες στο Dalliance είναι πολλές. Είναι σαν μία ταινία υπερηρώων οι οποία αποφάσισαν να συνεργαστούν όλοι μαζί για να φτιάξουν κάτι δημιουργικό και ωραίο. Η Αυγερία Σταπάκη φροντίζει τη γαστριμαργική σου αποζημίωση, ο Γιάννης Σαμαράς έχει δημιουργήσει έναν ευφάνταστο αλλά και πολύ ρεαλιστικό κατάλογο στα ποτά, την ίδια στιγμή που τρεις πάρα πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι στο κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής, ο Παναγιώτης Φούντας, η Κωνσταντίνα Παναγιώτου και η Μαριλένα Σπανουδάκη Μπακοπούλου, μεγαλούργησαν στο παλιό νεοκλασικό.

Η πρώτη επίσκεψη ενδέχεται και να μπερδέψει λίγο. Καθώς περιηγείσαι στους χώρους για να διαλέξεις εκείνον που θα φιλοξενήσει εσένα και την παρέα σου, αντιλαμβάνεσαι ότι ο ένας χώρος διαφέρει πάρα πολύ από τον άλλον.

Ένας ζωηρά διακοσμημένος εσωτερικός χώρος ο οποίος το βράδυ μετατρέπεται σε ένα από τα πλέον joyful bar αυτής της πόλης και δύο εξωτερικοί χώροι. Μία ήσυχη αυλή στο πίσω μέρος του Dalliance και μία busy αυλή στο μπροστινό μέρος.

Αγαπημένο μέρος για τις οικογένειες τα Σαββατοκύριακα, με τους ιδιοκτήτες να πρέπει κανονικά να δημιουργήσουν ένα parking καροτσιών. Με πολύ προσεγμένα πρωινά αλλά και πάρα πολύ νόστιμες επιλογές για ένα μεσημεριανό τσίμπημα.

Το βράδυ θα σε συμβούλευα να αφεθείς απλά στο Dalliance. Ξεκινώντας από ένα δείπνο και συνεχίζοντας σε μία μπάρα που είναι αδύνατον να σε απογοητεύσει. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις τις φιγούρες των ανθρώπων που στέκονται δίπλα στον Γιάννη Σαμαρά, εμπιστεύσου τους απόλυτα στο να δημιουργήσουν το κατάλληλο cocktail για εσένα, να σου μιλήσουν για το ποτό και να φροντίσουν ώστε η επίσκεψή σου στο Dalliance να μην είναι απλά μια βόλτα για ποτό αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Κυριαζή 19, Κηφισιά