ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ

Το στιλιστικό μας καταφύγιο στα Βόρεια Προάστια

Στο 21 The Fashion Market θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που θα δώσουν στο στιλ σου μία νότα διαφορετική. Μία νότα καλύτερη.

Στο σημερινό “Πάμε Βόρεια” είπα να σας πω για ένα μαγαζί που ζηλεύω που δεν το έχουμε πιο κοντά μας και που τσαντίζομαι που έχω να οδηγήσω τόσα χιλιόμετρα για να βρεθώ κοντά του. Σε μια σχετικά ήσυχη γωνιά της Κηφισιάς και λίγο μακριά από την βαβούρα του εμπορικού κέντρου, το 21 The Fashion Market, κρύβει στον μικρό του χώρο ρούχα για τον άνδρα και την γυναίκα. Ρούχα άνετα, ρούχα ωραία, ρούχα και μπράντες που δύσκολα θα βρεις αλλού στην πόλη.

Οι επιλογές για τους άνδρες είναι λιγότερες από εκείνες για τις γυναίκες αλλά κάθε Νότιος θα βρει εκεί έναν ωραίο σκούφο για το κρύο που έρχεται τον Φλεβάρη. T-shirt (κυρίως με V, σαν να ήξεραν ότι θα απευθύνονται σε Νότιους) αλλά και με κανονική λαιμόκοψη.

Ωραία μπουφάν και παρκά.

Ένα τέλειο χουχούλικο φούτερ να το γεμίσει αναμνήσεις.

Στο 21 θα βρεις όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να χτίσεις ξανά την ντουλάπα σου για αυτόν τον χειμώνα και την άνοιξη που έρχεται.

Εκείνες που έχουν όμως την τιμητική τους είναι οι γυναίκες. Κι αν έχεις φίλες στα Βόρεια Προάστια να ρωτήσεις, θα μάθεις ότι η Εύα που έχει το μαγαζί, είναι “ο άνθρωπός τους”. Ο άνθρωπος για τις δύσκολες αποστολές τύπου “έχω 20 λεπτά να μου βρεις τι να βάλω σήμερα το βράδυ”. Ο άνθρωπος που έφτιαξε ένα μαγαζί πρότυπο για όλες εκείνες τις κοπέλες που είπαν κάποτε “θέλω να κάνω ένα μαγαζί με ρούχα”.

Μια μικρή ιδέα από τα παρακάτω ίσως να σε πείσει να κάνεις κι εσύ τη βόλτα σου από εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε κομμάτι που θα βρεις εκεί θα θέλεις να το κάνεις δικό σου. Γιατί κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ξεχωριστό και πάρα πολλά από αυτά είναι από Έλληνες δημιουργούς.

Ξεχωριστά κομμάτια σαν αυτό το printed oversized jumper

σαν αυτό το Whitney Dress (εντάξει το συγκεκριμένο θέλει να είσαι τολμηρή και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο για να δείξει)

Σαν αυτό το δερμάτινο clutch bag

Σαν αυτά τα μοκασίνια

Σαν αυτά τα μπρασελέ

Θυμήσου την επόμενη φορά που θα βρεθείς στην Κηφισιά να κάνεις μια βόλτα από το 21 The Fashion Market. Το στιλ σου δεν θα χάσει.

Διεύθυνση: Κυριαζή 14-16, Κηφισιά, τηλ: 2106231148