ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ

Το Papillon γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

Ξεκινώντας την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24/12, δημιουργεί μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του.

Στις 25 Δεκεμβρίου, το Papillon γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του ήταν γεμάτος  επιτυχίες και διακρίσεις, όπως η υποψηφιότητα του για το κομψό design και την world – class αισθητική του στα Βρετανικά FX Awards, και την παρουσία του στη λίστα  με τα δέκα καλύτερα στέκια για καφέ στην Ευρώπη από το ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report.

Αναμφισβήτητα, σημαντικές διακρίσεις για ένα μαγαζί που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Μηνά Κοσμίδη και κατάφερε να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της περιοχής και όχι μόνο, με το μοναδικό του χώρο με αριστοκρατικό mood, τα έντονα ρετρό στοιχεία, αλλά και τις  δημιουργίες της εξαιρετικής ομάδας των chefs και bartenders του, δημιουργώντας παράλληλα τα δικά του καθημερινά αφηγήματα και αναμνήσεις.

Ξεκινώντας την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24/12, δημιουργεί μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του.

Από τις 14.00-16.00 το άκρως πρωτοποριακό και ξεχωριστό ελληνικό duo band Jazz Τhe 2 με τους Μιχάλη Ζέη & Νάγια Δούκα, υπόσχεται να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει στην εποχή της  Jazz & Blues μουσικής, ερμηνεύοντας live γνωστές επιτυχίες από τους κορυφαίους του είδους όπως Frank Sinatra, Nina Simone, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Michael Buble, Amy Winehouse. Αμέσως μετά,  στις 16.00, η  βιολίστρια Eva Presley θα μας ταξιδέψει για μία ώρα με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο.

Για το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, ο Head  Chef Γιάννης Μαρκαδάκης, έχει σχεδιάσει ένα εορταστικό μενού παρουσιάζοντας πιάτα εμπνευσμένα και υπόσχεται να συναρπάσει.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 210  6744441.

 Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Σολωμού 1

Νέο Ψυχικό

T: +30 210 6744441

Ε: info@papillonbistrot.com

Web: www.papillonbistrot.com