ΓΕΥΣΗ

Privilege Athens: Symprosio ένα ταξίδι διασκέδασης και γεύσης ξεκινάει τη Δευτέρα 14/10

Κάθε Δευτέρα στο PRIVILEGE Restaurant & Cocktail Bar το ”Symposio”θα είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία με καλεσμένο έναν διαφορετικό παράγωγο κρασιού.

Συμπόσιο: συγκέντρωση ανθρώπων που απολαμβάνουν το κρασί, ο αγαπημένος τρόπος διασκέδασης στην αρχαία Ελλάδα, που διατηρείται αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρονών και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα και ενδιαφέροντα στοιχειά.

Κάθε Δευτέρα, στη μαγική ταράτσα του PRIVILEGE Restaurant & Cocktail Bar θα στρέφουμε το βλέμμα στην Ακρόπολη και θα βιώνουμε ένα μυθικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, λίγο πριν από τη δύση του ηλίου  και μέχρι αργά τη νύχτα.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και λάτρης του κρασιού Κώστας Ζήκος θα επιμελείται, σε συνεργασία με τους chef Νίκο Θωμά και Κώστα Τερζούδη, ένα ειδικό set menu και με καλεσμένο έναν διαφορετικό παράγωγο κρασιού κάθε φορά, θα παρουσιάζει ένα μοναδικό food and wine pairing,με soundtrack τις αγαπημένες του cosmopolitan μουσικές επιλογές. Cocktail με βάση το κρασί θα απογειώνουν αυτήν την εξαιρετική γαστριμαργική εμπειρία, ενώ highlight κάθε βραδιάς θα είναι μια απρόσμενη γευστική -και οχι μόνο-έκπληξη.

Κάθε Δευτέρα στο PRIVILEGE Restaurant & Cocktail Bar το ”Symposio”θα είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία και θα “ακουμπάει” στον Αθηναϊκό ουρανό.

Σήμερα  Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ποδαρικό κάνει το Οινοποιείο της Οικογένειας Γκιρλέμη, σε ένα άριστο wine & dine pairing.