ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Στο Faust, για πρώτη φορά, θα απολαύσεις brunch

Στο πολυχώρο του Faust, στο κέντρο της πόλης, τώρα θα μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένες προτάσεις φαγητού και premium cocktails.

Ο χώρος του Faust, στην Καλαμιώτου, είναι ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπημένος για να απολαύσεις μουσικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και να πιεις το ποτό σου σ΄ ένα εντυπωσιακό κι θεατράλε σκηνικό.

Συμπληρώνοντας 8 χρόνια από την άφιξη του, στις 11 Νοεμβρίου, το Faust για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο θα ανοίγει από το μεσημέρι για brunch και όχι μόνο.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, από τις 2μμ ως το βράδυ, στο Faust θα μπορείς να βρεις  premium προτάσεις σε afternoon cocktails, light lunch menu και special DJ sets, σε ένα συνδυασμό που υπόσχεται να κάνει πιο ζεστά τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Στο μενού, το οποίο έχει προσιτές τιμές, θα βρεις mini burgers με μπιφτέκι και κοτόπουλο σε brioche, ζεστά hot dogs, τορτίγες, σαλάτα με μακαρόνια, αλλά και πιατέλες με ποικιλίες τυριών.

Από τις γλυκές γεύσεις μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μους σοκολάτας, cheese cake με ανθότυρο και γλυκό του κουταλιού βύσσινο και κρέμα λευκής σοκολάτας με μαστίχα και καραμελωμένα φύλλα μπακλαβά.

Εκτός από τα φαγητά μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στα cocktails, όπου έχουν φτιαχτεί από τους bartenders ειδικά για τον κατάλογο του Faust, ενώ μπορείς να τα απολαύσεις ακούγοντας ξεχωριστές μουσικές από τους guest Djs.

Είσαι έτοιμος για τα Faust Sunny Weekends;

Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα

Τηλ.: 210 3234095