ΓΕΥΣΗ

To 3G Chocolate του Gazi College

Το Nou-Pou.gr κάθε εβδομάδα διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.

Η εμμονή: H τρισδιάστατη απόλαυση που αποτελεί το 3G Chocolate, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε στο ολοκαίνουργιο Gazi College Γλυφάδας.

Γιατί: Πρόκειται για την πλήρη και θεαματική αποθέωση της σοκολάτας. Μια ευφάνταστη δημιουργία του -βραβευμένου ως Great Pastry Chef 2014- Δημήτρη Μακρυνιώτη, την οποία εμπνεύστηκε κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού του στη Γαλλία, και η οποία περιλαμβάνει τρία mouse σοκολάτας (λευκή, γάλακτος και bitter) με bisqui feuilletine και πλούσιοganache σοκολάτας. Με απλά λόγια, σοκολάτα, πάνω σε σοκολάτα, πάνω σε σοκολάτα. Και όλο αυτό χωρίς να σε λιγώνει και με κάθε στρώμα να σε κάνει να μουγκρίζεις ασυνείδητα από απόλαυση.

Πού θα το βρεις: Στο Gazi College στο Γκάζι, στο Gazi College Πειραιά και, φυσικά, στο ολοκαίνουργιο Gazi College Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 5, τηλ. 210-89 82 723, http://www.gazicollege.grhttps://www.facebook.com/GaziCollegeGr