ΓΕΥΣΗ

59 πράγματα που μας έχουν λείψει: Να απολαύσουμε ξανά την πιο ευφάνταστα ‘πειραγμένη’ ελληνική κουζίνα στο Feedέλ Asador

Καταγράφουμε τα 59 πράγματα που μας έχουν λείψει όλον αυτόν τον καιρό και σε αυτά ανήκουν σίγουρα τα πιάτα του Feedέλ Asador.

Μπορεί ο (Master)chef Λεωνίδας Κουτσόπουλους να μην έχει φύγει καθόλου από το οπτικό μας πεδίο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μας έχει λείψει, όμως, να γευτούμε τις πειραγμένες δημιουργίες του, γύρω από ένα τραπέζι με καλούς φίλους, σ’ ένα περιβάλλον που μας ταξιδεύει σε γαστρονομικούς προορισμούς ανά τον κόσμο,  το αγαπημένο μας Feedέλ Asador. Με την ταμπέλα του ελληνικού γαστρονομικού μεζεδοπωλείου, το Feedέλ Asador που στεγάζεται σ’ ένα επιβλητικό πετρόχτιστο σπίτι με μεγάλη αυλή στη Γλυφάδα, με την μορφή του  Φιντέλ Κάστρο «αναμεμιγμένη» με αυτή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σε περίοπτη θέση και το σύνθημα «VIVA έλ REVOLUTION» να τον συνοδεύει, μας χαρίζει γαστριμαργικά ταξίδια με γεύσεις τόσο οικείες αλλά την ίδια στιγμή αλλιώτικες, αφού ο Κουτσόπουλος παντρεύει τους μεζέδες της πατρίδας μας με το concept του Asador, δηλαδή του BBQ ανοιχτής φλόγας. Το όνομα του εστιατορίου εξάλλου προέρχεται από αυτόν τον γαστρονομικό πειραματισμό του σεφ! Feedέλ …. feed-ταΐζω / έλ- Ελληνικά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by feedel_asador (@feedel_asador)

Έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για πολλά πράγματα τελευταία και ένα από αυτά, σίγουρα, είναι και το άνοιγμα του Feedέλ Asador, ώστε να ανακαλύψουμε αυτοπροσώπως το νέο μενού και τον νέο κατάλογο cocktail, αφού το ατού του είναι το Food and Cocktail Pairing Project που διαθέτει, με την κάρτα να μας ενημερώνει με τι πιάτο -ορεκτικά, σαλάτα, κρέας ή θαλασσινά-, ταιριάζει ιδανικά το κάθε cocktail. Μερικά πιάτα από το secret μενού έφτασαν στ’ αυτιά μας, όπως ο μουσακάς προβατίνα και τα dumpling με γαρίδες και κατάφεραν να μας ανοίξουν περισσότερο την όρεξη και να μας εντείνουν την ανυπομονησία για ιστορικές βραδιές στο Feedέλ Asador που είναι προ των πυλών.