ΓΕΥΣΗ

59 πράγματα που μας έχουν λείψει: Τα απογεύματα με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα από το 40Forty

Καταγράφουμε τα 59 πράγματα που μας έχουν λείψει όλον αυτόν τον καιρό και σε αυτά ανήκει οπωσδήποτε το ηλιοβασίλεμα από το Forty, που είναι σίγουρα το καλύτερο.

Ένας ελαφρύς παφλασμός κύματος, το χάσιμο του ήλιου στο σούρουπο, όταν το πορτοκαλί μπερδεύεται με το βιολετί και το γκρι με το γαλάζιο, μια υπέροχη αμμουδιά, δροσερά cocktails και γεύσεις που μας χαρίζουν ρεσιτάλ γαστριμαργικής απόλαυσης είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους χάνουμε την αίσθηση του χρόνου στο 40forty, στην παραλία του Αστέρα. Αυτή η μυσταγωγία που αποτελούσε το αγχολυτικό μας ακόμη και το χειμώνα της pro-covid εποχής, έρχεται ξανά να γεμίσει τα καλοκαιρινά απογεύματά μας με χρώματα, όσο εμείς θα τσουγκρίζουμε τα δροσερά cocktails και θα απολαμβάνουμε τα φρέσκα χτένια και το σεβίτσε του Executive chef Αλέξη Διαμαντή, που υπόσχονται στον ουρανίσκο μας ταξίδι στον παράδεισο με εισιτήριο διαρκείας.

Το all day & night Bar Restaurant σ’ ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, έχει καταφέρει να μας κάνει να το αποζητάμε από το πρωί στην casual εκδοχή του μέχρι το βράδυ που μεταμορφώνεται σε εστιατόριο απαιτήσεων. Αυτό όμως που ονειρευόμασταν τόσο καιρό που αναγκαστήκαμε να μείνουμε μακριά του, είναι ένα γλυκό απόγευμα να καθόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο τραπέζι μοναστηριακού τύπου, όπου η μυρωδιά της θάλασσας, οι υπέροχες γεύσεις στα πιάτα μας και τα γέλια μας να μας γεμίζουν ευτυχία· Και όταν χαθεί το μαγικό δειλινό, τα κεριά μέσα στα εξωτικά φανάρια να μετατρέψουν το δείπνο μας σε μια μαγική βραδιά που θα αναπολούμε για χρόνια.