ΓΕΥΣΗ

Από τη Μάνα Φύση… έρχονται σε σένα οι RAW χυμοί URBAN MONKEY

Στο URBAN MONKEY θέλουν να πίνουμε χυμούς με την πραγματική γεύση των φρούτων και λαχανικών που περιέχουν. Ό,τι πιο κοντά στη φύση.

Tο URBAN MONKEY φέρνει στην Ελλάδα μια νέα κατηγορία RAW, cold pressed χυμών &s moothies που διατηρούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και λαχανικών και όλες τις βιταμίνες τους ζωντανές.

Στο URBAN MONKEY τα θέλουν όλα RAW

RAW σημαίνει ό,τι πιο κοντά στη φύση! Στο URBAN MONKEY θέλουν να πίνουμε χυμούς με την πραγματική γεύση των φρούτων και λαχανικών που περιέχουν. Με όλα τα φυσικά τους οφέλη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συνθετικών βιταμινών, και φυσικά VEGAN. Ολόφρεσκη γεύση! Αυτό είναι όλο. Τίποτα άλλο, κανένα κόλπο.

 Raw σημαίνει: Καλό για σένα

Οι χυμοί του URBAN MONKEY φτιάχνονται με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold-pressed), μια αργή και ψυχρή εξαγωγή του χυμού των φρούτων και λαχανικών, που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά τους και δεν καταστρέφει τις βιταμίνες. Επίσης γίνεται και επεξεργασία HPP (υψηλής συμπίεσης), όπου παράγεται πίεση περίπου 6000 atm, ώστε να εξουδετερώσει πιθανούς μικροοργανισμούς που προκαλούν αλλοίωση, αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να διατηρηθεί η υπέροχη φρέσκια γεύση των φρούτων.

(Φαντάσου η πίεση που υπάρχει στο βαθύτερο μέρος του Mariana Trench στον Ειρηνικό, σε βάθος 11.000m είναι 1100atm!)

Raw σημαίνει: Καλό για το περιβάλλον

Στο URBAN MONKEYπιστεύουν ότι το «καλό για σένα» δεν είναι αρκετό. Γιατί RAW σημαίνει καλό για την πόλη και το περιβάλλον. Αναγκαστικά χρησιμοποιούν πλαστικό για να αντέξει στις μεγάλες πιέσεις. Ψάξαμε, λοιπόν, για τις πιο βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας. Κάθε μπουκάλι είναι από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό + από 25% bio PET (πλαστικό από ανανεώσιμες πηγές, όπως ζαχαροκάλαμο). Και φυσικά όλο το μπουκάλι, μαζί με το καπάκι, είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Raw σημαίνει: Καλό για την πόλη

Στο URBAN MONKEY πιστεύουν ότι η Μάνα Φύση κάνει σπουδαία δουλειά και θέλουν να κάνουν το ίδιο. Οι δημιουργοί του είναι αισιόδοξοι, τολμηροί, ιδεαλιστές, optimistic by nature, πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και είναι έτοιμοι να το κάνουν πραγματικότητα! Γι’ αυτό δεσμεύονται να προσφέρουν 0,05€ ανά μπουκάλι που πωλείται σε πρωτοποριακά και δημιουργικά projects ή ανθρώπους που αναβαθμίζουν τη ζωή στην πόλη μας και μεταδίδουν την αισιοδοξία.

Η γεύση της φύσης σε 3 χυμούς και 3 smoothies

Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου δραστήριο τρόπο ζωής.

Οι RΑW χυμοί:

GREEN POWER με μήλο, ανανά, kale (λαχανίδα), σπανάκι, μέντα.

MANGO NINJA με πορτοκάλι, καρότο, μάνγκο, ανανά, τζίντζερ (πιπερόριζα).

YUMMY YUMMY με μανταρίνι, πορτοκάλι.

Τα RAW smoothies:

MANGO PUNCH με μάνγκο, πορτοκάλι, μπανάνα, μήλο, passion fruit (φρούτο του πάθους).

VERY STRAWBERRY με φράουλα, μήλο, μπανάνα.

DRAGON SPLASH με μήλο, dragon fruit (φρούτο του δράκου), passion fruit (φρούτο του πάθους), μπανάνα.

 

Είσαι έτοιμος για έναν πιο RAWτρόπο ζωής;

Βρες τους 3 χυμούς και τα 3 smoothies URBAN MONKEY αρχικά σε 40 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και διαδικτυακά στο AB.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο: urbanmonkey.com.gr

Instagram: urbanmonkey.juice

Facebook: Urban Monkey Greece