ΓΕΥΣΗ

Απολαμβάνουμε τις λαχταριστές ιταλικες γεύσεις Bontá Mediterranea στο σπίτι μας

Και αν ακολουθήσεις τις (πανεύκολες) οδηγίες, θα έχεις εκπτώσεις στον λογαριασμό σου για να το ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο!

Το Vinarte, το ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά της Γλυφάδας με τις μοναδικές γεύσεις, έρχεται κοντά μας μέσω της υπηρεσίας Bontá Mediterranea με ένα πλούσιο κατάλογο ιταλικού και comfort food που υπόσχεται να μας κάνει να γλείφουμε τα δάχτυλά μας (και όντως το καταφέρνει).

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι αυτό το δύσκολο διάστημα που όλοι βιώνουμε, το Bontá Mediterranea όχι απλά έρχεται στο σπίτι μας για να το απολαύσουμε με την άνεση του καναπέ μας, αλλά μας χαρίζει προνόμια στο λογαριασμό που μας κάνουν να το αγαπάμε λίγο περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, με take away γίνεται 15% έκπτωση  στον λογαριασμό σου, αρκεί απλά να πατήσεις like σε fb ή Instagram στο Βontá Mediterranea. Τόσο απλά.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού αν δεν έχεις το χρόνο ή το κέφι να βγεις από το σπίτι, το Βontá Mediterranea έρχεται σε εσένα εύκολα και γρήγορα, καλώντας στο 6944116474 και τον κωδικό November1. Μην ξεχάσεις να κάνεις και πάλι like σε Instagram ή Facebook για να επωφεληθείς -10% στο λογαριασμό σου.

Γνήσια ιταλική καρμπονάρα, ονειρεμένες, χειροποίητες πίτσες, vegan και healthy επιλογές για εσένα που προσέχεις και λαχταριστό comfort food (το πιο ωραίο hummus, ζουμερά burgers κλπ.) είναι μόνο λίγα από όσα έρχονται στην πόρτα σου, από τον ανανεωμένο κατάλογο. Απόλαυσε ένα νόστιμο και ολοκληρωμένο γεύμα  εστιατορίου με την άνεση του σπιτιού σου και μοναδικές εκπτώσεις. Όπως θα έλεγαν και οι ιταλοί Che Bontá!

Ακόμη να παραγγείλεις;