ΓΕΥΣΗ

Bella Vespa, ο διαφορετικός προορισμός της Καθαράς Δευτέρας

Γνωστό ήδη για την υπέροχη σάλα του, τα ψαγμένα πιάτα του και το εξαιρετικό του σέρβις, το Bella Vespa είναι ο διαφορετικός προορισμός της Καθαράς Δευτέρας. Το απόλυτο Italian-Fusion restaurant–bar της Γλυφάδας παντρεύει αριστοτεχνικά την ιταλική κουζίνα με την ελληνική πρώτη ύλη και την παράδοση και δημιουργεί, ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα, ένα μενού βασισμένο σε νηστίσιμες προτάσεις.

Για αρχή λοιπόν, μπορείς να ξεκινήσεις με κάποια από τις μους, όπως αυτή από λευκό ταραμά και μοσχολέμονο ή τη μελιτζανοσαλάτα με λευκό βαλσάμικο, ρίγανη, θυμάρι και βασιλικό, και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το καλαμάρι tempura με μαρμελάδα τσίλι και κόλιανδρο. Βέβαια, επειδή ιταλικό εστιατόριο χωρίς pasta δεν γίνεται, στο μενού θα βρεις αρκετές μακαρονάδες θαλασσινών όπως οι ταλιατέλες με μύδια, πιπεριές και πεπεροντσίνο αλλά και το νηστίσιμο ριζότο γαρίδας με ζωμό καραβίδας, τζίντζερ και βασιλικό. Για το τέλος, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον σιμιγδαλένιο χαλβά με goji berries, cranberries και φυστίκι Aιγίνης, σερβιρισμένο – αν επιτρέπεις στον εαυτό σου μια μικρή παρασπονδία από τη νηστεία -με υπέροχο παγωτό καϊμάκι.