ΓΕΥΣΗ

Bond Café Bar Restaurant, ένας «δεσμός» που θα σας ξετρελάνει

O νέος eco friendly χώρος στον Άλιμο, με επιλεγμένα ελληνικά και τοπικά προϊόντα, που φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι μας.

Μια πράσινη όαση χαλάρωσης, προνομιακά τοποθετημένη λίγα μέτρα μακρυά από το αγαπημένο μας Workout Hall (Μεγάλη του Γένους Σχολής 2), σε ένα από τα πιο ζεν σημεία του Αλίμου, μας περιμένει για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα αλλά και το θρεπτικό μας γεύμα.

Ξεκινώντας από πιάτα όπως super bowls με φρέσκα φρούτα & granola και κοτόπουλο στήθος με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, πατάτες και καλαμπόκι baby για τους λάτρεις του fitness και συνεχίζοντας με λαχταριστά pancakes για αυτούς που ζητούν την ‘ατασθαλία’ τους.

Το Bond Café Bar Restaurant, αποτελεί ένα νέο και φιλόδοξο all day project που έχει στόχο να αλλάξει, τα μέχρι τώρα δεδομένα του καφέ, του φαγητού και της διασκέδασης στα νότια προάστια.

Πρόκειται για την ποιοτική ενσάρκωση μιας ολόκληρης φιλοσοφίας και ενός νέου «δεσμού», αυτού της φύσης και του ανθρώπου, με τελικό στόχο ένα νέο τρόπο ζωής, με σεβασμό στον εαυτό μας και το περιβάλλον το οποίο ζούμε.

Εδώ θα βρείτε -από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ- μια εκλεκτή ποικιλία από φρέσκα σνακ, υγιεινά smoothies, αλλά και γευστικά κυρίως πιάτα που σαγηνεύσουν εσάς και τον ουρανίσκο σας. Όλα αυτά σε ένα εστέτ περιβάλλον που χαλαρώνει τις αισθήσεις σας από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε εντός του.